NHL: Vegas Golden Knights - St. Louis Blues

NHL | Vegas Golden Knights - St. Louis Blues | 05:00 | 21.10.2021
Kohde sulkeutuu: 21.10.2021 05:00

Golden Knightsin avainpelaajien poissaolot tarjoavat kauden puhtaalla pelillä aloittaneelle Bluesille avaimet käteen jo kolmannen voiton ottamiseen! Nuottipaitojen voitosta maksetaan suorastaan mainiota kerrointa eikä sitä voi näissä olosuhteissa jättää sivuuttamatta.
NHL:ssä kohtaavat Läntisen konferenssin joukkueista Vegas Golden Knights ja St. Louis Blues toisensa T-Mobile Arenassa varhain torstaiaamuna viiden jälkeen.

Golden Knights jäi perusteellisesti Kingsin jalkoihin - avainpelaajia sivussa


Petr DeBoerin luotsaama Golden Knights kaatoi kausidebyytissään laajennusjoukkue Krakenin niukasti 4-3 kotiluolassaan T-Mobile Arenassa. Toisessa ottelussa Ritaripaidat olivat kuitenkin täysin vastaantulijoita Kingsin vieraana Staples Centerissä, kun se vuorostaan starttasi kautensa 6-2 voitolla.

Perustasoltaan Vegas on kaikesta huolimatta lännen joukkueista aivan kärkiporukoita eikä mitään radikaaleja johtopäätöksiä ensimmäisten pelien perusteella kannata ja pidä tehdä. Joidenkin avainpelaajien poissaolot näkyvät kaikissa joukkueissa enemmän tai vähemmän. Toisiin se vaikuttaa negatiivisesti, kun taas esimerkiksi Penguins on saanut voimaa tähtiensä poissaoloista lyhyellä tähtäimellä. Ensimmäisissä peleissä myös kotiavauksen merkitys korostuu ja voimasuhteisiin voi huoletta lisätä kotijoukkueille muutaman prosenttiyksikön lisää, kun täysille tuville ei ole pelattu aikoihin ja kun nyt taas pitkästä aikaa pelataan nostattaa se pelaajien henkeä huomattavasti korkeammalle mitä korona-aikana pelatuissa otteluissa.

Vegasin ehdottomasti merkittävin poissaolija on tästä pelistä kolme pinnaa Krakenia vastaan tehnyt Max Pacioretty (2. 2+1=3). Myöskin Mark Stonen (2. 0+3=3) puuttuminen näkyy taatusti Vegasin tehoissa miinuksena, kun DeBoerin suojattien ykköstä johtavalta Chandler Stephensonilta (2. 2+1=3) on yhtäkkiä sivussa molemmat laiturinsa!Vieraskiertueensa huipentava Blues aloittanut kautensa kahdella vierasvoitolla!


Kolmen pelin vieraskiertueen viimeisen reissupelinsä pelaava Craig Beruben luotsaama Blues on aloittanut kautensa loistavasti. Ensin se kaatoi varamiehisen Avalanchen (5-3) Ball Arenassa ja jatkoi sitten hurmostaan Coyotesin (7-4) kotiluolassa Gila River Arenassa, missä verkot heiluivat kaikkiaan 11 kertaa!

Blues innostui iskemään Coyotesin verkkoon toisessa erässä peräti viisi kiekkoa Jordan Kyroun (2. 2+4=6) ja Klim Kostinin (1. 2+0=2) iskettyä molempien kaksi nyyttiä sekä Justin Faulkin (2. 2+2=4) säestäessä ylivoimaosumallaan kaksikkoa eikä Andre Tourigny voinut muutakuin yrittää herätellä alakynteen jääneitä suojattejaan vaihtamalla maalinsuulleen Carter Huttonin tilalle Karel Vejmelkan, mutta tulipaloa ei enää yhdellä vaahtosammuttimella saatu sammutettua!

Bluesin iskemät 12 osumaa kahdessa ensimmäisessä reissupelissä osoittavat joukkueen olevan asian ytimessä ja Beruben mainiosti balanssiin viritetty. Ja mikä parasta, Bluesista löytyy syvyyttä ja maalintekovoimaa tasaisesti kaikkiin kentällisiin mikä on myrkkyä vastustajille jatkossakin.

Vegasin ohipeli kohteeksi


Ilman Paciorettyn ja Stonen panosta Vegas on samankaltaisessa tilanteessa, missä toinenkin lännen kärkiporukoista eli Avalanche oli joutuessaan kohtaamaan neljällä vahvalla ketjulla tasaisesti päälle vyöryvän Bluesin, kun siltä puuttui Nathan MacKinnon ja Gabriel Landeskog rosteristaan. Vegasille kannattaa ehdottomasti odottaa tästä pelistä tulevaksi noutajaa hyvällä kertoimella! Oman mielenkiintonsa tuo otteluun myös se, miten Vegas on palautunut koitokseen peräti viiden välipäivän jälkeen.

Rabona - 200€ tervetuliaisbonus tarjolla!


Oletko tutustunut aikaisemmin Rabona vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Rabona arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Rabona: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

St. Louis Blues ML @2.2

Coolbet - Lue arvostelu

2.2

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

2.17

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.17

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rabona - Lue arvostelu

2.17

Uusi Rabona tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

2.16

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Wazamba - Lue arvostelu

2.16

Wazamba - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.15

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä Scandibetin yksinoikeustarjous & Lunasta 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.13

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.13

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä