Veikkausliiga: AC Oulu - FC Haka

Veikkausliiga | AC Oulu - FC Haka | 29.4.2022 | 18.00
Kohde sulkeutuu: 29.04.2022 18:00
AC Oulun viimeisimmässä ottelussa IFK Mariehamnin vieraana oli tappiosta huolimatta myös positiivisia elementtejä. Pelillisesti se oli vähintäänkin vastustajan tasolla, vaikka kokoonpanosta oli poissa useita avainpelaajia.

FC Haka on puolestaan saanut kauteen jopa lentävän lähdön. Kolme voittoa neljästä ottelusta on kova suoritus, ja hyökkäyspään pelaajat ovat osoittautumassa todella oivallisiksi vahvistuksiksi.

Oulu pääsee ensimmäistä kertaa tällä kaudella varsinaiselle kotikentälleen Raattiin. Kuten useammalla muullakin "luonnonnurmijoukkueella", ovat harjoitukset kyseisellä alustalla toki vähissä lempinimellä Laivastonsiniset tunnetulla ryhmällä.

Molempien joukkueiden alkukausi antaa olettaa sitä, että maaleja tullaan näkemään perjantainakin. Vaikka Oulu saisikin joitain miehiä takaisin pelaavaan ryhmään, on yhteispelin hioutuminen arvoitus. Ja puolustuspelaaminen on ollut koko ajan arvoitus ja ennemminkin suoranainen heikkous.AC Oulu siis jossain määrin hallitsi vierasottelua Maarianhaminassa. Esimerkiksi laukaukset kirjattiin sen eduksi 14-8 ja maalia kohti suuntautuneet kuditkin 5-3.

Puolustuslinja on jotain muuta kuin piti


Se että tehottomuudesta ensimmmäisissä Veikkausliigan peleissä kärsinyt Mariehamn onnistui tekemään noista kolmesta kohti suuntautuneesta vedosta kaksi maalia kertoo yhdestä Oulun ongelmasta. HIFK:sta siirtynyt veräjänvartija Calum Ward ei ole toistaiseksi missään määrin vakuuttanut uudessa seurassaan.Oulu on päästänyt neljässä ottelussa kahdeksan maalia, ja melko merkittävä osa niistä menee enemmän tai vähemmän Wardin piikkiin. Osansa on toki ollut myös muuten vaikeuksissa olleella puolustuslinjalla, jonka ihannetilanteesta on puuttunut pelaajia. Sivussa on toki ollut myös keskikentän avainpelaajaksi kaavailtu Moshtagh Yaghoubi.

Ahvenanmaalla nähty puolustajakvartetti Pallas-Kabashi-Koskela-Heikkilä ei ole ensinnäkään sitä mitä Pohjois-Pohjanmaalla toivotaan. Eikä samalla sitä, jolla voisi kovin hyvin tässä sarjassa menestyä.

Hakan kausi on alkanut hienosti. Valkeakosken ilmapiiri on varmasti kohdillaan, kun kaikki näyttää natsanneen alkukaudesta kohdilleen.

Parhaat hankinnat hyökkäyspäädyssä


Kaikista tärkeintä on vahvistusten onnistuminen. Lee Erwin näyttää toistaiseksi suorastaan pitelemättömältä. Hänen viimeistelemänsä neljä maalia ovat tulleet enemmän tai vähemmän vaikeista tilanteista, mukaan lukien komea vapariosuma viime viikon voitossa HIFK:ta vastaan.Lisäksi kreikkalaiskärki Stavros Zarokostas tekee hyviä tehoja, vaikka on aloittanut otteluja vaihdossa. Kun puolustus on ollut jokseenkin riittävällä tasolla jo aiemmin, voi Haka olla täysin varteenotettavasti pelaamassa ylemmän jatkosarjan paikasta.


Kun molempien joukkueiden toistaiseksi onnistuneimmat hankinnat ovat hyökkäyspäässä - maalipörssin ykköset Erwin sekä Michael Lopez etunenässä - ja AC Oulun puolustus näyttää aiemmin todetulla tavalla hyvin huteralta, on suhteellisen runsasmaalinen ottelu hyvin realistinen näkymä.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Ottelussa yhteensä yli 2,5 maalia @2.2

Osuma
iBet - Lue arvostelu

2.2

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.15

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

2.1

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä