Veikkausliiga: AC Oulu - HIFK

Veikkausliiga | AC Oulu - HIFK | 7.5.2022 | 17.00
Kohde sulkeutuu: 07.05.2022 17:00
AC Oulun ja Helsingin IFK:n ottelussa pelataan jo suhteellisen isoista asioista. OK, eletään vasta toukokuun puoliväliä ja OK, runkosarjasta on tämän kierroksen jälkeenkin takana vasta noin neljäsosa.

Silti jo nyt on käynyt ilmi, että nämä joukkueet pelaavat ensisijaisesti säilymisestä. Keskinäiset ottelut nousevat siksi merkittäviin rooleihin tämänkaltaisten ryhmien välillä.

AC Oulun pelaajatilanne on ennen kaikkea hyökkäyksellisesti hankala. HIFK:n hyökkäyspelaaminen on puolestaan yleisesti ollut todella tukkoista, ja Oulun Raatin heikossa kunnossa oleva kenttä hankaloittaa sitä entisestään.

Näistä asetelmista on syytä lähteä rakentamaan vähämaalista peliä. Joukkueiden välinen tasoero ei missään nimessä ole suuri, ja tämänhetkisillä pelaajatilanteilla on aihetta mennä HIFK:n kelkkaan. Joukkue on kaiken synkkyyden jälkeen hieman piristymään päin Mixu Paatelaisen johdolla.Oulu sai pakkaansa kasaan hankalien pelien jälkeen, kun se pääsi pelaamaan Raatissa ensimmäistä kertaa tällä Veikkausliigan kaudella. 3-0-voitossa Hakaa vastaan oli toki pelitapahtumiin nähden hieman ilmaa, kun varsinkin kolme tehtyä maalia oli tilanteisiin nähden varsin paljon.

Ainakin Salanovic on sivussa


Toisaalta joukkue ansaitsi nollapelinsä, joka antaa varmasti paljon itseluottamusta puolustukseen jatkossa. Onhan kyseinen osa-alue ollut "Laivastonsinisille" suurehko ongelma ensimmäisten ottelujen aikana.Vedonlyönnillisesti olennaista on se, että Dennis Salanovic ei lauantaina pelaa ja Michael Lopezinkin kohdalla asia on epävarma. Salanovic ehti hankkia Hakaa vastaan rangaistuspotkun ja onnistuakin pilkulta, kunnes iski kolhu.

Oulu ei pelaajatilanteistaan juuri tiedota, mutta Liechtensteinin maajoukkue teki niin. Salanovicin poissaolon pituudeksi arvioidaan joitain viikkoja.

Jo neljä maalia tehnyt hyökkääjä Lopez loukkasi niin ikään itseään Haka-ottelussa. Vamma vaikutti lievemmältä.

Joka tapauksessa joukkuetta ei käy kateeksi, kun Moshtagh Yaghoubikin on pelannut vasta 60 minuuttia koko kauden aikana. Näistä syistä olikin ensiarvoisen tärkeää, että esimerkiksi toppari Rafinha ja maalivahti Calum Ward onnistuivat Haka-pelissä.Myös HIFK:lla on omat kysymysmerkkinsä. Joukkue onnistui venymään jatkoon neutraalilla kentällä pelatussa Suomen cupin ottelussa, mitä voi pitää jo varsin lupaavana eteenpäinmenona synkkääkin synkempien ensimmäisten ottelujen jälkeen.

Mikä on HIFK:n pelaajatilanne?


Voittopelin yhteydessä loukkaantuivat kuitenkin topparit Daan Klinkenberg & Wilfried Kanon ja vielä myös keskikenttäpelaaja Jani Bäckman. Liigaottelu tulee vastaan melko nopeasti eli neljän päivän tauon jälkeen.

On kysymysmerkki, miten joukkue jaksaa matkustamisen jälkeen seuraavan 90-minuuttisen. Useampikin pelaaja ei talvikauden jäljiltä selkeästi ole priimakunnossa.


Perustasot ovat kuitenkin näillä joukkueilla hyvin lähellä toisiaan. Tämänhetkisillä kokoonpanotiedoilla ei kotietu paina niin paljoa, että HIFK:n kertoimien pitäisi olla näinkin lähellä neljää.

Betiveltä 100€ bonus helpolla kierrätyksellä!


Oletko jo tutustunut Betive vedonlyöntisivustoon? Booker tarjoaa erittäin kilpailukykyiset kertoimet ja mainion ensitalletuksen tuplauksen 100€ asti, jossa on vain 4x kierrätys. Lue Betive arvostelu tai siirry suoraan lunastamaan huippubonus!
Betive: lunasta 100% / 100€ ensitalletusbonus ››

Pelivalintamme:

Ottelussa yhteensä alle 2,5 maalia @3.7

Huti
BetVictor - Lue arvostelu

3.7

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.55

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

3.5

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

3.5

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä