Veikkausliiga: FC Haka - SJK

Veikkausliiga | FC Haka - SJK | 17.5.2022 | 18.00
Kohde sulkeutuu: 17.05.2022 18:00
Seinäjoen Jalkapallokerho sai perjantaina ainakin hetkellistä helpotusta alkukauden ahdinkoonsa Veikkausliigassa, kun se onnistui voittamaan Pohjanmaan herruusottelussa Vaasan Palloseuran vieraskentällä maalein 1-0.

Lisäksi seinäjokisten tilannetta FC Hakan kohtaamiseen helpottaa jossain määrin myös puolustaja Cristhian Valencian paluu pitkähköstä pelikiellosta. Tosin pitää muistaa, että VPS oli pelillisesti perjantain ottelun parempi joukkue. Jokainen sarjapiste on kuitenkin SJK:lle tässä kohdassa merkittävä asia.

Hakan tappioputki venyi odotetusti Kuopion Palloseuran vieraana 1-2-lukemien myötä. Joukkueen peliesitys oli kuitenkin toisella puoliajalla jo suhteellisen hyvä.

SJK on pelaajamateriaaliltaan aivan aavistuksen verran parempi joukkue, ja sen pelaajien terveystilanne on hyvä. Haka ansaitsee kuitenkin kotiedun turvin lievän suosikkiaseman.

Vaikka nämä joukkueet eivät ole kuuluneet alkukauden tehokkaimpiin ryhmiin, on yli 2,5 maalin kertoimet nostettu yllättävän korkeiksi.Hakalle kävi Kuopiossa samalla tavalla kuin jo useammallekin KuPS:n vastustajalle tämän kauden Veikkausliigassa. KuPS eteni ensimmäisellä puoliajalla 2-0-johtoon ja pääsi siten kontrolloimaan pelitapahtumia.

Niinpä ottelun tilastot kertovatkin jossain määrin hämäävää kieltä. Laukaukset menivät Hakan "eduksi" 13-7 ja maalia kohti suuntautuneet vedot 4-2. Maalivahti Aatu Hakala ei siten torjunut kertaakaan, vaikkakaan hänen piikkiinsä maaleja ei missään nimessä ole syytä laittaa. Siinä määrin hienoja osumia tekivät Tim Väyrynen ja etenkin Janis Ikaunieks.Toisen puoliajan pelaaminen ja Oliver Whyten 86. minuutilla tekemä kavennus antanevat kuitenkin uskoa Hakan tekemiseen jatkossakin. Kolmen ottelun tappioputki olisi kuitenkin syytä saada poikki nopeasti, ja SJK:ta vastaan siihen tarjoutuu luonnollisesti paljon parempi mahdollisuus kuin sitä seuraavassa HJK-vieraspelissä.

Håkansilla riittivät taidot ja maltti


SJK jäi VPS:ää vastaan kahteen maalia kohti suuntautuneeseen laukaukseen, mutta nekin riittivät tällä kertaa. Daniel Håkans hyödynsi vaasalaisten hölmöilyn omalla puolustusalueella, ja malttikin riitti sijoittaa pallo verkkoon kahden maaliviivan tuntumassa seisseen VPS-pelaajan välistä.SJK:lla on yksi päivä vähemmän aikaa palautua Pohjanmaan paikallisesta kuin Hakalla Kuopion reissustaan. Toisaalta seinäjokisilla on otteluennakon perusteella käytössään kenties jopa kaikki joukkueen pelaajat, joten päävalmentaja Joaquin Gomezilla riittää vaihtoehtoja.


Kumpikaan joukkue ei ole kunnostautunut erityisen hyvänä viimeistelijänä. SJK:n maalintekoprosentti kaikista laukauksistaan on liigan kolmanneksi ja Hakallakin viidenneksi matalin.

Omissa on soinut


Omissa on sen sijaan soinut huolestuttavalla tavalla. SJK:n päästettyjen maalien määrä on VPS-ottelun nollapelistä huolimatta edelleen sarjan suurin, eikä VPS:n useampikin maali ollut perjantaina kovin kaukaa haettu skenaario.

Hakan verkkoonkin on tehty kolmanneksi eniten maaleja. Kun SJK:n maaliodottamat ovat olleet hieman suuremmat kuin toteutuneet luvut, ei vähintään kolmen maalin ottelu ole missään nimessä mahdottomuus.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa yhteensä yli 2,5 maalia @2.38

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.38

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

2.38

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.3

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.3

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä