Veikkausliiga: FC Haka - VPS

Veikkausliiga | FC Haka - VPS | 7.5.2022 | 17.00
Kohde sulkeutuu: 07.05.2022 17:00
FC Hakalla on ensimmäisten ottelujen hyvien suoritusten jälkeen ollut hieman haastavampi vaihe. Enemmän tai vähemmän varamiehinen AC Oulu kylvetti koskilaisia muhkuraisella Raatin kotikentällään viime viikolla peräti 3-0.

Myös Suomen cupin keskiviikkoinen peli Ykkösessä pelaavaa Turun Palloseuraa vastaan oli varsin nihkeä esitys, vaikka Haka menikin jatkoon rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Toki varsinaisen peliajan osalta maalittomana päättyneessä kokonaisuudessa oli syytä huomioida se, että suurin osa tavanomaisesta aloituskokoonpanosta vietti ensimmäisen puoliajan vaihdossa.

Vaasan Palloseuran kuherrusviikot liigassa alkavat olla ohi. Kasassa on nyt kolme peräkkäistä tappiota, joista viimeisin tuli KuPS:n vieraana vähintäänkin ansaitusti.

Toisaalta vastustajatkin ovat olleet kolmen viimeisimmän kierroksen aikana kovia. Joukkue on osoittanut potentiaalia hyökkäyspäässä.

Sitä on näyttänyt myös Haka. Se pääsee takaisin kotikentälleen, ja lisäksi puolustus on viime aikoina hieman haparoinut. Maaleja voi hyvinkin olla tarjolla varsin runsaasti.Haka tuntui kärsivän varsin paljon Oulun huonokuntoisesta kentästä. Tämä on sikäli ymmärrettävää, että joukkue on tottunut sekä harjoittelemaan että ensimmäisten ottelujen osalta myös pelaamaan tekonurmilla.

Sikäli se varmasti toivoisi, että Veikkausliigan alkukauden olosuhdehaasteet jäisivät pian taakse. Potentiaalia ryhmässä on, minkä kolme voittoa viidestä ottelusta osoittaa.On kuitenkin edelleen hyvä muistaa, että Oulun vierailu oli Hakalle ensimmäinen varsinainen vierasottelu. Se sai kyläillä sekä Hongan että Interin nimellisissä kotipeleissä Helsingin Bolt Arenalla.

Oulussa joukkue sai kasaan kymmenen kulmapotkua, mutta tilanteiden jalostaminen niistä oli hankalaa. Laukauksia kertyi vastustajaa vähemmän, ja oululaisten puolustus pystyi pitämään maalintekomahdollisuudet vähissä.

VPS:n pelit olleet lohdullisia


Otteluohjelmasta on osaltaan hyötynyt myös VPS. Vaikka lauantaina pelataan virallisesti jo sen kauden neljäs vierasottelu, on se todellisuudessa vasta kolmas.

Vaasalaiset saivat lopulta maalintekoharjoituksen cupin neljännellä kierroksella. Se johti Ykkösen KPV:tä vieraskentällä pitkään 2-0. KPV kavensi, mutta aivan loppuhetkillä numerot repesivät kotijoukkue ensin mainiten peräti 1-5:een.Vaikka vaasalaisilla on siis kasassa kolme peräkkäistä liigatappiota, eivät peliesitykset kuitenkaan ole olleet missään nimessä lohduttomia. 0-1-tappiossa HJK:ta vastaan ei helsinkiläisillä ollut mitenkään läjäpäin maalintekotilanteita, ja 2-3-vierastappiossa Ilveksestä olisi VPS kenties ansainnut kotiinvietävää ainakin yhden sarjapisteen verran.

Alkukauden tilastoissa VPS on ollut itse asiassa varsin hyvä. Ennen KuPS-ottelua sen tehtyjen ja päästettyjen maalien odottaman erotus oli koko liigan kolmanneksi paras.

Maaleja luvassa


Tämä selittyy melko paljon yksittäisellä FC Lahdesta viedyllä 5-0-voitolla. Kyseinen Lahden nimellinen kotiottelu pelattiin Vaasassa, ja lahtelaispelaajalle nostettiin varsin varhaisessa vaiheessa punainen kortti.


Hakan puolustus haparoi Oulussa tähtitoppari Luiyi De Lucasta myöten. Kun VPS ei edelleenkään kuulu puolustukseltaan liigan eliittiin tuloksien perusteellakaan, on yli 2,5 maalia noin kerran kahdesta tapahtuva asia.

Betiveltä 100€ bonus helpolla kierrätyksellä!


Oletko jo tutustunut Betive vedonlyöntisivustoon? Booker tarjoaa erittäin kilpailukykyiset kertoimet ja mainion ensitalletuksen tuplauksen 100€ asti, jossa on vain 4x kierrätys. Lue Betive arvostelu tai siirry suoraan lunastamaan huippubonus!
Betive: lunasta 100% / 100€ ensitalletusbonus ››

Pelivalintamme:

Ottelussa yhteensä yli 2,5 maalia @2.1

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.1

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

2.1

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.05

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

2.05

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.05

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä