Veikkausliiga: FC Honka - FC Inter

Veikkausliiga | FC Honka - FC Inter | 17:00 | 07.05.2022
Kohde sulkeutuu: 07.05.2022 17:00
Espoolaiset saavat merkittävän kädenojennuksen kouluttaa turkulaisia toistamiseen maaliskuisen liigacupin finaalin voiton jälkeen, kun vieraiden pelintekijä Petteri Forsell katseli punaista viimeksi Klubia vastaan ja on sivussa tänään!
Veikkausliigassa 6.kierroksella kohtaavat FC Honka ja FC Inter toisensa Tapiolan Urheilupuistossa lauantaina kello 17:00.

FC Hongan liigastartti sujunut mainiosti


Vesa Vasaran luotsaama liigakolmonen FC Honka kaatoi edellisellä liigakierroksella FC Lahden Lahden stadionilla pelatussa ottelussa. Espoolaisten molemmat osumat syntyivät toisella jaksolla liigan huhtikuun pelaajaksi valitun Jerry Voutilaisen sekä Edmund Arko-Mensahin toimesta. Voutilainen viimeisteli huhtikuussa viidessä pelissä kolme maalia ja antoi lisäksi yhden maalisyötön.

Viime tiistaina Suomen cupissa HIFK pudotti Hongan jatkosta 2-1 rankkareilla Myyrmäen jalkapallostadionilla. Varsinainen peliaika päättyi tasan Didis Lutumba-Pitahin vietyä Rödan ensin johtoon ja Hongan Saku Heiskasen tasoitettua päätöslukemat. Mohammed Adams lensi Hongasta pihalle kahden keltaisen kortin myötä pelin lisäajalla. Pilkkukisassa HIFK:lta onnistuivat kaikki vetäjät, kun taas Hongalta Rui Modesto ja Agon Sadiku tumpeloivat omat yrityksensä muiden onnistuttua rankkareissaan maalinteossa.


FC Interille tappio Klubin revanssissa jäi kismittämään


Miguel Graun luotsaama liiganelonen FC Inter hävisi HJK:lle 0-1 kotonaan Veritas stadionilla viime tiistaina. Ainoastaan muutamaa päivää aikaisemmin turkulaiset olivat kylvettäneet Klubia 4-1 lukemin Bolt Arenalla.

Klubin voittomaali syntyi kyseisesti tuomitusta pilkusta, minkä viimeisteli 22-vuotias serbihyökkääjä Bojan Radulovic.

Kaikki neljä osumaa voittoisassa 4-0 lukemiin päättyneessä SJK-ottelussa kierrosta aiemmin syöttänyt Petteri Forsell lensi pihalle reilun tunnin kohdalla kaksi keltaista korttia eri rikkeistä otettuaan ja on siis pelikiellossa tänään.
Espoolaisia on pyydystettävä - tärkeä palanen peliä sivussa turkulaisilta


Vain avauskierroksella niukasti Klubille hävinnyt Honka on raapinut sen jälkeen neljästä liigapelistään kolme voittoa ja pelannut yhden tasurin yhteismaalein 11-4 ja otteet ovat nousujohteiset, mistä kaksi peräkkäistä voittoa yhteismaalein 7-1 kertoo jotain.

FC Interin pelinrakentelu kärsii valtavasti Forsellin poissaolosta ja tuo ei voi olla näkymättä turkulaisten otteissa. Kolmea voittoa ja kolmea tappiota kuudesta ensimmäisestä pelistä voi kutsua jo vuoristoradaksi. Sillä erotuksella, että ne eivät ole yhtä kertaa lukuunottamatta seuranneet toinen toisiaan.

Vaikka espoolaiset ovatkin aiempina kausina sortuneet näpertelyyn selvissä ennakkosuosikin asemissaan on alkukausi osoittanut, että tiettyä muutosta näyttäisi otteissa olevan luvassa ja tänään on haettava kotivoittoa juuri Forsellin poissaolon takia. Liigacupin finaalin voitto (3-1) juuri Interistä ruokkii myös espoolaisten itseluottamusta.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: FC Honka @2.15

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.15

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.1

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

2.1

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

2.1

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.05

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä