Veikkausliiga: FC Lahti - HJK

Veikkausliiga | FC Lahti - HJK | 18:00 | 12.05.2022
Kohde sulkeutuu: 12.05.2022 18:00
Jättisuosikki Klubin voittokertoimet on luonnollisesti poljettu pohjalukemiin ihan jokaisella bookkerilla. Matalista maalimääristä löytyy sen sijaan jännitysbetseille kohtalaisen hyviä täkyjä!
Veikkausliigassa 7.kierroksella kohtaavat FC Lahti ja HJK toisensa Lahden stadionilla torstaina kello 18:00.

FC Lahti kävi ryöstöretkellä Pohjanmaalla


Ilir Zenelin luotsaama, Veikkausliigassa yhdeksäntenä oleva FC Lahti kävi kaatamassa edelliskierroksella SJK:n 2-1 OmaSP Stadionilla, Seinäjoella.

Pyry Lampinen vei lahtelaiset 1-0 johtoon vajaan puolen tunnin kohdalla. Jake Jervis toi isännät tasoihin 53.peliminuutilla. Voittomaali syntyi neljä minuuttia ennen täyttä aikaa, kun Altin Zeqiri ja Arlind Sejdiu loivat maalipaikan, mistä isäntien puolustuksesta Martti Haukioja sössi pallon omaan maaliin!

FC Lahden riveistä puuttuvat tänään varmuudella vain haavojaan nuoleva Lassi Järvenpää sekä Klubista lainassa oleva Kevin Kouassivi-Benissan, joka ei saa pelata emäseuraansa vastaan. Pelikuntoon ovat puolestaan toipuneet Martinos Christofi sekä Joona Tiainen.


Klubi nousi liigakärkeen kaadettuaan Ilveksen


Liigakärkeen kivunnut Toni Koskelan luotsaama Klubi otti kolmannen peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Ilveksen 2-1 lukemin kotonaan Bolt Arenalla viime sunnuntaina.

Ilves kävi ensin ottelussa johdossakin, kun Axel Vidjeskog onnistui yllättämään Klubi-vahti Conor Hazardin 18.minuutilla. Klubin sinnikäs yritys tuotti lopulta tulosta ja se käänsi pelin 76. ja 82.minuutilla vaihtomies Jairin kahden maalin turvin. Toista peräkkäistä kauttaan Klubissa pelaaja brassikeskikenttämies Jair pelasi aiemmin juuri Ilveksessä, joten voi todellakin sanoa ”oman koiran” purreen ex-seuraansa.
Maalikarnevaalit voidaan unohtaa?


Lahtelaisilta ovat vieraspelit kulkeneet alkukaudesta ihan kohtuullisen hyvin, mutta kotipeleistä loistaa yhä kotivoitto poissaolollaan. Klubi taitaakin olla se kaikista vihoviimeisin joukkue liigassa, keltä sitä voi odottaa ottavansa!

Yhtä peliä lukuunottamatta kaikki pelinsä voittanut Klubi lähtee otteluun niin suurena jättisuosikkina, että bookkerit ovat painaneet vieraskertoimetkin pohjamutiin eikä niistä löydy pelikelpoista tavaraa. Maalimääriä jos haluaa jännittää ja niihin pienin betsin sijoittaa, niin matalista lukemista lienee järkevintä lähteä osumaa pyydystämään. Kauden alla Klubi kaatoi harjoituspelissä kotonaan FC Lahden 1-0. Jotain tuon suuntaista tulosta on ounasteltavissa nytkin.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään alle 2,5 maalia @1.9

Osuma
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.9

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.88

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.86

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

1.83

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä