Veikkausliiga: FC Lahti - Ilves

Veikkausliiga | FC Lahti - Ilves | 29.7.2022 | 18:00
Kohde sulkeutuu: 29.07.2022 18:00
Kahdentoista joukkueen palloilusarjaan voi mahtua samanaikaisesti ainakin kaksi kriisissä olevaa ryhmää. Nämä luonnehdinnat pätevät täydellisesti sekä Helsingin IFK:hon että FC Lahteen.

Lahden uusi päävalmentaja Mikko Mannila on ollut epäinhimillisen tehtävän edessä, kun liigaan riittämättömällä pelaajistolla piti yrittää sarjapisteitä sunnuntain kotiottelussa SJK:ta vastaan. Joukkue veti siinä vesiperän, kun tuli kotitappio maalein 1-3.

Ilveksen hyökkäyspelaaminen on puolestaan ollut varsin vaihtelevaa. Enimmäkseen vallalla on ollut trendi, jossa maalintekopaikkoja on onnistuttu luomaan varsin vähän vastustajajoukkueet huomioon ottaen. Etenkin tuplapeli HIFK:ta vastaan (kotitappio 0-1 ja vierasvoitto 1-0) jäivät mieleen kovin nihkeinä otteluina.

Vastaavasti SJK:n vieraana loppulukemat olivat 3-3, joskin tilanteisiin nähden maaleja viimeisteltiin jopa "liian paljon".

Lahden hyökkäyspeli on ollut hyvin tukkoista. Siihen on vaikeaa saada aikaiseksi pikaista muutosta, eikä Ilvestä vastaankaan ole luvassa maali-ilottelua.

Lahtelaisen pelaava kokoonpano on sunnuntaisten lukuisten poissaolojen jälkeen hyvin epävarma. Pelikieltojen jäljiltä mukaan saadaan lisää nimiä, ja lisäksi alkuviikolla tiedotettiin uusista hankinnoista eli Nemanja Bosanicicsta & Arian Kabashista. He saattavat vahvistaa joukkueen pelaamista nopeastikin, mutta vielä ensimmäisessä ottelussa se on toki epävarmaa.

Ilveksen suosikkiasemaa ei kannata korostaa liikaa. Kertoimet ovat sen suhteen kohdillaan.

Molempien joukkueiden vähintään vaihteleva hyökkääminen mahdollistaa maalimäärien jäämisen pienehköksi, ja esimerkiksi Albion Ademin lähtö Lahdesta ei ainakaan haittaa pyrkimyksissä puolustuksen tiivistämiseen. Kertoimet on painettu harvinaisen paljon yli 2,5 maalin suuntaan.Tää korutont' on kertomaa, kun miettii FC Lahden tämänkautista taivalta Veikkausliigassa. Viiden viimeisimmän ottelun maaliero 4-18 eli keskimäärin 0,8-3,6. Tähän jaksoon mahtuu toki yksi voitto Mannilan pestin ensimmäisessä ottelussa, mutta lohduttomalta touhu näyttää.

Pasanen Junior


SJK:ta vastaan tilanne meni jo siihen, että takavuosien tähden ja nykyisen TV-juontajan Petri Pasasen poika Samuel teki debyyttinsä liigaottelun avauskokoonpanossa. Lisäksi kokoonpanosta puuttui käytännössä kokonaan hyökkääjä, kun nimellisen kärkiparin muodostivat Loorents Hertsi & Arlind Sejdiu.Ilves jatkaa puolestaan jo tutuksi tulleessa tahdissa, jossa pelattaneen runkosarjan hamaan loppuun asti ylemmän jatkosarjan paikasta. Vaihtelusta kertoo se, ettei huhtikuun jälkeen ole tullut kahta peräkkäistä voittoa sen enempää kuin kahta peräkkäistä tappiotakaan.

Larssonilla hyvä sisääntulo


Ykkösen EIF:ssä kovaa jälkeä tehnyt kärkipelaaja Adam Larsson on tullut lupauksia herättävästi sisään tamperelaisryhmään. Hän vei ensimmäisellä puoliajalla joukkueen johtoon HJK:n isäntänä ja pelasi muutenkin suhteellisen vahvan ottelun. HJK käänsi kuitenkin sarjapisteet lopulta itselleen toisen puoliajan kirillä, jonka huipensi Arttu Hoskonen 2-1-voittomaaliin 88. minuutilla.
Kertoimet ovat kallellaan poikkeuksellisesti kohti runsasmaalisuutta. Kun huomioi molempien joukkueiden hyökkäämisen vähintään osittaiset vaikeudet, voi kerroinnäkemyksen kyseenalaistaa.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa yhteensä alle 2,5 maalia @2.1

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.1

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.1

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.05

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

2.05

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.05

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä