Veikkausliiga: HIFK - AC Oulu

Veikkausliiga | HIFK - AC Oulu | 11.9.2022 | 17.00
Kohde sulkeutuu: 11.09.2022 17:00
AC Oulu joutuu keräilemään rivejänsä ja motivaatiotaan, kun sen kohtalona on päätyminen Veikkausliigan alempaan jatkosarjaan. Todennäköisesti ratkaisseeksi seikaksi nousi sinällään itse aiheutettu käänne, jossa 1-0-voitto FC Interistä kääntyi kabinetissa 0-3-tappioksi.

Toki alemmassa jatkosarjassakin on vielä siinä mielessä pelattavaa, että sieltä on mahdollisuus nousta ensi kaudeksi kansainvälisille kentille. Eikä oululaisten sarjapaikan säilyminenkään toki ole teoriassa vielä varmaa.

HIFK:n putoaminen ei puolestaan ole myöskään teoriassa vielä varmaa. Hyvin paljon pitää kuudessa jäljellä olevassa ottelussa tosin tapahtua, jotta helsinkiläiset pystyisivät pelaamisen osalta turvaamaan paikkansa.

Vaikka AC Oulun pistesaldossa on jopa vielä kabinettikäänteen jälkeenkin hieman ilmaa peliesityksiin nähden, kertoo sarjataulukko kuitenkin varsin hyvin vallitsevasta tilanteesta. Kun HIFK:lla on yhdeksän pistettä ja oululaisilla kolme kertaa enemmän, on jälkimmäinen joukkue vieraskentälläkin ehdottomasti ennakkosuosikki. Varsinkin kun tärkeän kolmikon eli Roman Eremenkon, Guillermo Sotelon & Macario Hing-Gloverin pelaaminen on epävarmaa.HIFK on periaatteessa väläytellyt aiempaa parempia otteita Veikkausliigassa sen jälkeen, kun Roman Eremenko liittyi kuusi ottelua siten ryhmään mukaan. Totuus on silti se, että näistä kuudesta pelistäkin no tullut vain kaksi sarjapistettä. Tahti ei siis ole parantunut ajasta ennen Eremenkoa.

Ei vaan riitä


Toki joukkue joutui kahdessa ottelussa pelaamaan pitkään vajaamiehisenä punaisten korttien vuoksi. Siihenkin voi vedota, että matkan varrella ovat olleet vastassa esimerkiksi Honka ja HJK.Niin tai näin, tuntuu siltä etteivät kyvyt kerta kaikkiaan riitä muiden joukkueiden säännölliseen haastamiseen. Hing-Glover, Sotelo ja varsinkin Eremenko ovat joukkueelle arvokkaita pelaajia. Jo kahden kolmesta poissaolo ja jopa pelkän Eremenkon poissaolo heikentäisi ryhmää entisestään.

Esimerkiksi maalivahti Ramilson Almeida on näyttänyt loppukauden aikana varsin hyvältä. Tämä johtuu kuitenkin ainakin osin siitä, että hänelle kertyy ottelusta toiseen suuri työmäärä. Mies pysyy näkyvillä suuren torjuntamäärän ansiosta.

AC Oulun terveystilanne on vastaavasti hyvä. Myös peliesitys toimi suhteellisen hyvin viime viikonloppuna FC Lahtea vastaan. Maalit jäivät 0-0-tasapelissä tekemättä, mutta HIFK:ta vastaan varteenotettavia tekopaikkoja riittänee jälleen runsaasti.Oululla on karsijan paikalla olevaan Lahteen verrattuna yhdeksän pisteen etumatka. Se vaikuttaa sinänsä hyvinkin turvalliselta, kun välissä on vielä kolme muutakin joukkuetta.

Porkkanana seitsemäs ja kahdeksas sija


Suurempi porkkana onkin päätyä seitsemännelle tai kahdeksannelle sijalle. Se takaisi paikan niin sanottuihin europudotuspeleihin.


Tasoero näiden joukkueiden välillä on ollut jopa hämmästyttävän suuri, eikä näillä pelaajatilanteilla ole muutosta näköpiirissä.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

AC Oulun otteluvoitto @2.2

Osuma
BetVictor - Lue arvostelu

2.2

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.15

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.15

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.1

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.05

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä