Veikkausliiga: HIFK - SJK

Veikkausliiga | HIFK - SJK | 15.8.2022 | 18:00
Kohde sulkeutuu: 15.08.2022 18:00
Yksi HIFK:n ja SJK:n välisen ottelun kuumista kysymyksistä kuuluu, että pääseekö HIFK pelaamaan koko kamppailun täydellä yhdentoista pelaajan miehityksellä. Näin ei ole käynyt kahdessa edellisessä pelissä, kun Interiä vastaan ajettiin ulos Sakari Mattila ja viimeksi Lahdessa Savio Roberto.

Tämä merkitsee Savion olevan pelikiellossa SJK:ta vastaan, ja suoran punaisen kortin myötä pakollista huilia tulee enemmänkin. Tästä huolimatta SJK:n mahdollisten poissaolijoiden lista on helsinkiläisiä pidempi.

Sarjataulukko ja ennen kaikkea viimeisimpien otteluiden kuntopuntari vievät vaakakuppeja vahvasti seinäjokisten suuntaan. HIFK on kuitenkin melkoisestikin parempi joukkue Roman Eremenkon kanssa.Toki HIFK:n joukkueessa on edelleen runsaasti valuvikoja. Hyvän liigatason pelaajia ei riitä pitkäksi jonoksi asti, eikä mistään ottelusta odotusarvo ole kovinkaan kova.

Ylistystä on perusteltua tuutata


Toisaalta juuri nyt ryhmä on sentään merkittävästi parempi kuin vielä joitain viikkoja sitten. Yksittäisen pelaajan korostaminen on jalkapallossa suorastaan vaarallista, jos sitä tekee liiaksi. Eremenkon merkitys ryhmälle on kuitenkin niin valtava, että tässä tapauksessa voi tuutata varsin surutta ylistystä.

Positiivista helsinkiläisille on sekin, että pelikunto näyttäisi löytyvän suhteellisen hyvin jo tässä vaiheessa. Lahdessa hän vietti kentällä lähes täydet 90 minuuttia, vaikka joukkueen pelaaminen oli tälläkin kertaa pakon sanelemana enimmäkseen puolustustaistelua.On hyvin mielenkiintoista nähdä, miten HIFK:n pelaaminen pysyy kasassa, jos se pääsee vihdoin koko ottelun ajaksi täyteen kokoonpanoon. Suurempia loukkaantumishuolia ei ole, vaikka Savion pelikielto tuleekin ikävään saumaan. Muista hyökkäyspään miehistä Michael Bakare ei ole ensimmäisissä otteluissaan missään nimessä vakuuttanut, ja Eero Markkasen rooli on jäänyt pieneksi.

SJK:lla on puoli tusinaa vähintäänkin epävarmaa pelaajaa sen osalta, pystyvätkö he maanantaina pelaamaan. Moshtagh Yaghoubin paluuta odotellaan, ja se saattaa tapahtua viime kauden joukkuetta vastaan.SJK:n vire on ollut Veikkausliigassa nouseva, mutta viimeisimmässä pelissä Interiä vastaan tuli takapakkia. Kun Inter pääsi johtoon, ei seinäjokisilla ollut kykyjä vaarallisuuteen hyökkäyspäässä. Turkulaiset pistivät kaksikerroksisen bussin parkkiin, eikä SJK päässyt juurikaan vierailulle alempaan kerrokseen saati "kuskin" eli maalivahdin luo.

HIFK puolusti keskitykset Lahdessa


Ottelun ainoa maali tuli SJK-vahti Markus Uusitalon lipsautuksesta. Tilanne on edelleen jossain määrin ongelmallinen: selkeää ykköstä ei Uusitalon ja Jesse Östin välillä löydy, ja joukkue onkin päästänyt kauden aikana viidenneksi eniten osumia.

Toisaalta HIFK:ta vastaan hieman heikompikin hyökkäyspää on saanut kauden aikana melkoisesti mahdollisuuksia. Eipä silti, joukkueen kunniaksi voi todeta, että FC Lahti sentään jäi ylivoimallakin hyvin säyseäksi: HIFK puolusti vastustajan keskityspallot tunnollisesti pois vaaravyöhykkeiltä.


Näkeehän joukkueiden välisen tasoeron jo esimerkiksi sarjataulukosta, mutta kyllä HIFK tämän pelin kotikeinonurmella sentään kerran viidestä hoitaa.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

HIFK:n otteluvoitto @5.25

Huti
BetVictor - Lue arvostelu

5.25

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

5.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

5.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

4.95

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

4.9

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä