Veikkausliiga: HIFK - VPS

Veikkausliiga | HIFK - VPS | 18.6.2022 | 23:00
Kohde sulkeutuu: 18.06.2022 23:00
Helsingfors Iddrotsförening Kamraternan ja Vaasan Palloseuran välisen ottelun lähtökohdat ovat poikkeuksellisen mielenkiintoiset. Jo ottelun alkamisaika hipoo ainutlaatuisuutta, eivätkä HIFK:n ympärillä pyörivät konkurssiuhan uutiset valitettavasti vähennä kiinnostusta joukkueen ympäriltä.

Jos ajatellaan puhtaasti pelaajamateriaaleja ja joukkueiden voimasuhteita, ei VPS:n pitäisi olla vieraskentällä missään nimessä voittajasuosikki. Pelit ovat näyttäneet tilanteet toisenlaisiksi, mutta ei tämä kesäkuun puolivälin HIFK ole enää niin huono joukkue kuin sarjataulukko osoittaa.

Kun puhutaan sarjanousijasta, jonka vastustajalle tarjotaan kyseisen vastustajan kotipelissä reilusti yli kolmen kertoimia, on kyseisiin lukuihin suorastaan pakko tarttua. Varsinkin kun VPS:n tärkeä erikoistilanteiden antaja Sebastian Strandvall on loppukauden poissa.HIFK on Veikkausliigan ainoa voitoton joukkue, eikä sen asemaa viimeisellä sijalla voi pelillisestikään pitää minkäänlaisena vääryytenä. Pikkuhiljaa asiat ovat kuitenkin kääntyneet parempaan suuntaan Mixu Paatelaisen valmennuksessa.

Kelpo luokan selityksiäEsimerkiksi Interin ja AC Oulun vieraana HIFK pystyi tasaisiin otteluihin, mikä toikin joukkueelle kummastakin kamppailusta tasapelipisteen. Taukoa edeltänyt ohjelma oli hyvin hankala, ja tukala sarjatilanne selittyykin enemmän aivan ensimmäisten ottelujen tapahtumilla.Bernardo Tavaresin pikainen poistuminen päävalmentajan pestistä, joukkueen sekä fyysisen kunnon että yhteispelin osalta melkoinen keskeneräisyys ja Paatelaisen hyppääminen "liikkuvaan junaan" ovat kaikki kelpo luokan selityksiä. Puhtaasti pelaajamateriaalin puolesta helsinkiläisten pitäisi ehdottomasti olla vähintään tasavertainen VPS:n kanssa.

Tosiasiallisesti ero sarjataulukossa on kuitenkin peräti seitsemän pistettä. VPS on yllättänyt monet pirteillä peliesityksillään ja löytyy xG-listan kärkipäästä sekä tehtyjen että päästettyjen maalien odottamista. Toki on huomioitava, että erot xG-lukemissa ovat varsinkin HJK:n ja KuPS:n takana hyvin pieniä.

Onnistuneet hankinnat


VPS on onnistunut varsin hyvin ulkomaalaispelaajien hankinnassa, ja odotuksiin verrattuna positiivista suorittamista on nähty useilta pelaajilta. Tyler Reid valittiin jopa toukokuun tähdistöjoukkueeseen.Vaasalaiset muodostavat melko laadukkaan erikoistilannejoukkueen pitkine pelaajineen. Vapaa- ja kulmapotkuspesialisti Strandvallin puuttuminen heikentää kuitenkin tätä osastoa merkittävästi.

Molemmat joukkueet osoittivat varsin lupaavia merkkejä alkuviikon Suomen cupin otteluissaan. HIFK pinnisti jatkoon IFK Mariehamnin vieraana, kun se hoiti rangaistuspotkukilpailun voitokkaasti. VPS:lle kävi pilkkukisassa HJK:n isäntänä toisin päin, mutta peliesitys oli enimmäkseen melko positiivinen.


Silti HIFK:n pitää olla tässä pelissä kertoimien osalta lähempänä vastustajaansa.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

HIFK:n otteluvoitto @3.3

Huti
BetVictor - Lue arvostelu

3.3

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

3.2

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.2

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

3.2

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

3.2

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä