Veikkausliiga: HJK - KuPS

Veikkausliiga | HJK - KuPS | 17:00 | 02.07.2022
Kohde sulkeutuu: 02.07.2022 17:00
Liigan kärkikamppailussa Klubilla ei olisi varaa päästää KuPSia enempää karkumatkalle. Isäntien ongelmana on ollut maalinteko ja useat loukkaantumiset, mitkä verottavat entisestään sen voitonmahdollisuuksia savolaisia vastaan. KuPSilta taas löytyy maalintekoleveyttä huomattavasti stadilaisia enemmän ja se saattaa kantaa jopa vierasvoittoon asti!
Veikkausliigan kärkikamppailussa kohtaavat HJK ja KuPS toisensa Bolt Arenalla lauantaina kello 17:00.

Heikossa hapessa oleva Klubi putosi rankkareilla cupissa


Toni Koskelan luotsaama liigakakkonen Klubi lähti keskiviikkona katkerasti laulukuoroon Suomen Cupissa, kun FC Inter pudotti sen puolivälierässä 1-0 rankkareiden jälkeen Veritas Stadionilla.

Interissä viimeisen ottelunsa pelannut turkulaisten maalitilaston kärjessä jälleen kerran ollut Benjamin Källman pelasi raitapaidoissa viimeisen ottelunsa Huuhkajiinkin murtautuneen maalitykin sopparin umpeuduttua. Källman on ollut arvoituksellinen jatkonsa suhteen. Vaikka miehen on arveltu suuntaavan katseensa ulkomaille ei uudesta osoitteesta ole kerrottu julkisuuteen yhtään mitään. Villeimmät huhut ovat tuomassa Källmania jopa Klubiin tuomaan helpotusta krooniseen maalinteko-ongelmaan. Mikäs siinä. KuPS on viittä vaille karkaamassa Klubilta, joka on viimeksi onnistunut ottamaan voiton varsinaisella peliajalla toukokuun puolivälissä ja silloin cupissa kaatui oma kakkosseura Klubi-04(!).

Interille kärsittyä cupin puolivälierätappiota ennen Koskelan suojatit ottivat liigassa nokkiinsa IFK Mariehamnilta (1-2) Wiklöf Holding Arenalla ja sitä ennen kotonaan Bolt Arenalla AC Oululta (0-1).

Riskin veljesten, Valtteri Morenin, Joona Toivion ja Johannes Yli-Kokon poissaolot verottavat Klubin rosteria tällä hetkellä. Valoa tunnelin päähän tuovat Perparim Hetemaj’n, Miska Ylitolvan ja Santeri Väänäsen paluut tositoimiin.

Klubi aloittaa kotonaan jo ensi keskiviikkona Mestarien Liigan karsinnat, kun ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu latvialainen RFS. Jälkimmäinen osa on sitten edessä kuutta päivää myöhemmin Jurmalassa, Latviassa.


Juhannuksen alla ennätyksellisen tappiottomien pelien putkensa katkaisseen KuPSin välieräpaikka varmistui Hakan kustannuksella


Simo Valakarin luotsaama liigan kärkiseura KuPS kaatoi omassa cupin puolivälierässään Hakan 3-2 rankkareilla. Savolaiset johtivat kahteen otteeseen varsinaisella peliajalla kamppailua, mutta niin vain koskiset taistelivat itsensä väkisin tasoihin kohtalonaan kuitenkin oli lentää ulos cupista pilkuilla.

Liigan maalitilaston kärjen seitsemällä osumallaan yhdessä Källmanin ja Hakan Lee Erwinin kera jakava Tim Väyrynen upotti pilkulta vajaassa vartissa savolaisten ensimmäisen osuman Hakan verkkoon. Isännistä pelin kuittasi tasoihin Logan Rogerson puolen tunnin kohdalla. Aivan toisen jakson alussa oli vieraista Gabriel Bispon vuoro tuulettaa osumaansa. Tuon taas Erwin kuittasi reilun viimeisen vartin kohdalla.

Pilkkukisassa ei tarvittu kuin neljä vetäjää per joukkue, sillä Hakalta epäonnistuivat ensimmäisenä laukojana KuPSin Väyrysen tekemää maalia kuittaamaan tullut Erwin sekä neljäntenä vetäjänä KuPSin Diogo Tomasin osumaa kuittaamaan tullut Salomo Ojala. Hakalta onnistuivat maalinteossa lisäksi Donaldo Acka ja Rogerson sekä KuPSilta Sebastian Dahlström ja Anton Popovitch.

KuPS kohtaa georgialaisen Dila Gorin Konferenssiliigan karsintojen avauspelissä kotonaan Väre Areenalla ensi torstaina. Jälkimmäinen osa on sitten edessä viikkoa myöhemmin Georgiassa. Siinä välissä liiga jatkuu savolaisten osalta normaalisti jo tulevana viikonloppuna FC Lahtea vastaan.
Iskukykyisiä savolaisia eivät pääkaupungin kirkkaat valot häikäise


Klubin ja KuPSin kohtaamiset ovat olleet huipputasaisia viime kausina, kuten oli myös aiemmin tällä kaudella Väre Areenalla kaksikon tuijoteltua kiikareita. Yhden pelin vähemmän pelanneen KuPSin kolmen pinnan etumatka pitää Klubin taatusti skarppina eikä savolaisille ole missään nimessä varaa ainakaan hävitä. Valakarin miehistön hyökkäyspään leveys ja tehokkuus on tällä hetkellä sitä luokkaa, ettei vierasvoittokaan tulisi todellakaan yllätyksenä!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Tuplamahdollisuus: X2 @1.73

Osuma
William Hill - Lue arvostelu

1.73

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.71

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.71

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.68

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Hopa - Lue arvostelu

1.66

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä