Veikkausliiga: IFK Mariehamn - HJK

Veikkausliiga | IFK Mariehamn - HJK | 19:00 | 22.06.2022
Kohde sulkeutuu: 22.06.2022 19:00
Tappioputkessa kahlaavalle Grönvittille ei voi ruusuista peliä luvata Klubia vastaan edes kotiluolassaan Wiklöf Holding Arenalla, missä stadilaisille ei jää oikein muuta mahdollisuutta uskottavuutensa kannalta kuin ottaa voitto suvereenin puolustuspelaamisen kautta pitäen samalla maalinsa puhtaana!
Veikkausliigassa kohtaavat toisensa IFK Mariehamn ja HJK Wiklöf Holding Arenalla keskiviikkona kello 19:00.

Grönvitt tappioputkessa


Daniel Norrmenin luotsaama liigassa viimeistä edellisenä oleva IFK Mariehamn hävisi jo neljännen peräkkäisen ottelunsa, kun Grönvitt otti kuonoonsa Hakalta 2-3 Tehtaan kentällä viime lauantaina. Ahvenanmaalaiset ovat nyt pelanneet kuusi edellistä peliään ilman voittoa ja saaneet kerättyä niistä plakkariinsa vain yhden tasuripisteen.

Eero Tamminen avasi vieraiden maalihanat yhdeksännellä peliminuutilla tekemällään maalilla. Uusseelantilainen Logan Rogerson ja Stavros Zarokostas käänsivät pelin kuudessa minuutissa isäntien eduksi maaleillaan alle puolen tunnin pelin jälkeen. Koskisten 2-1 johtoasemassa lähdettiin tauolle.

Toisen jakson alussa Veikkausliigan maalipörssin kärjessä liihottava Lee Erwin täräytti pilkusta Hakan jo 3-1 -johtoon. Baba Mensah kavensi loppunumeroiksi 3-2 lisäajalla.


Klubille shokkitappio kotonaan


Toni Koskelan luotsaama liigakakkonen HJK kärsi kauden toisen liigatappionsa (8-2-2), kun AC Oulu kävi yllättämässä sen 1-0 lukemin Bolt Arenalla viime lauantaina. Ottelun ainoan osuman maalasi kiistanalaisen pilkkutuomion jälkeen rankkarista oululaisten argentiinalaishyökkääjä Michael Lopez. Klubilta heitettiin torikokouksen lomassa ulos serbivahvistus Bojan Radulovic.

Klubilta joutui aiemmin samalla viikolla pelatussa cup-pelissä VPS:n vieraana huonolla luonnonnurmella pelatussa vieraspelissä loukkaantumisten jälkeen jättämään pelikentät tältä kaudelta Roope Riski ja Valtteri Moren. Lisäksi stadilaisilta on sivussa nippu avainpelaajia ja nyt kaikenlisäksi Radulovic joutuu huilaamaan pelikiellon takia. VPS sentään kaatui cupin neljännesvälierässä kiikarien tuijottelun jälkeen rankkareilla.
Klubi ottaa omansa pitämällä myös maalinsa puhtaana


Viimeistä edellisenä olevalla Grönvitillä ei taida olla sanansijaa Klubia vastaan, missä on varmasti pidetty melkoisia kriisipalaverejä kahden kuivan kauden pelin jälkeen. Kolmas maaliton peli, missä olisi jo surkuhupaisaa. Klubi ottanee voiton ja pitänee myös maalinsa puhtaana!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

HJK voittaa päästämättä maalia @2.6

Huti
iBet - Lue arvostelu

2.6

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.5

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

2.5

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.48

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä