Veikkausliiga: IFK Mariehamn - KuPS

Veikkausliiga | IFK Mariehamn - KuPS | 18:30 | 08.05.2022
Kohde sulkeutuu: 08.05.2022 18:30

Vaikka Grönvitt kärsikin vasta ensimmäisen tappionsa viimeksi selvin numeroin FC Interin vieraana, pitää muistaa, ettei sillä myöskään ole kuin vasta yksi voitto kuudesta pelistä! Puhtaalla pelillä liigakärjessä porskuttavalla KuPSilla on sen sijaan todella hyvä pelihistoria ahvenanmaalaisia vastaan eikä 10/11 voittoa ja yksi tasuri edellisistä kohtaamisista ole ollenkaan huono suositus, miksei savolaisia kannattaisi ottaa peli-ideaksi äitienpäivänä!
Veikkausliigassa 6.kierroksella IFK Mariehamn ja KuPS kohtaavat toisensa Wiklöf Holding Arenalla äitienpäivänä kello 18:30.

Grönvitt kärsi vasta viime pelissä avaustappionsa!


Daniel Norrmenin luotsaama IFK Mariehamn aloitti liigakautensa neljällä tasapelillä, minkä jälkeen tappiottomien pelien putki jatkui viidennessäkin pelissä, missä se kaatoi AC Oulun 2-1. Kauden avausvoiton jälkeen Grönvitille tuli lunta tupaan niin, että tuntui: FC Inter koulutti ahvenanmaalaisia peräti 4-0 lukemin Veritas stadionilla ja Grönvitt valahti kolmanneksi viimeiselle sijalle.

Turkulaiset iskivät kaikki osumansa avausjaksolla Benjamin Källmanin kahdella sekä Rick Kettingin ja David Haron yhdellä osumalla. Kaikkiin neljään maaliin antoi maalisyötön Petteri Forsell.

Viikolla Grönvitt eteni jatkoon Suomen cupissa, missä kaatui FC Åland 6-0. John Owoeri ja Vahid Hambo tekivät maalit mieheen. De ja Felipe puolestaan viimeistelivät molemmat kaksi osumaa.

Grönvittin mielenkiintoisimpia nimiä ovat olleet Klubin 19-vuotias lainaveskari Elmo Henriksson, joka on aloittanut kautensa lupauksia herättävästi. Keskikentältä löytyy ukrainalaisseura Kolos Kovalivska-laina Alvaro Ngamba sekä 36-vuotias vanha Allsvenskan-kettu Mohammed Abubakari. Joukkueen suurin heikkous on selkeiden maalintekijöiden puute. Tällä hetkellä Grönvitt on tehnyt neljä maalia ja niillä kaikilla on eri maalari.
KuPS yhä puhtaalla saldolla liigakärjessä


Simo Valakarin luotsaama liigakärki KuPS johtaa edelleen liiga puhtaalla pelillä, kun viiden kierroksen jälkeen savolaisten pistepussista löytyy täydet 15 pistettä yhteismaalein 10-3.

Edellisessä pelissään KuPS kaatoi VPS:n 3-1 lukemin Väre Areenalla viime viikon perjantaina. Joona Veteli ja Tim Väyrynen maalasivat isännille avausjaksolla. Väyryselle osuma oli jo kauden neljäs liigamaali. Toisella puoliajalla molemmat joukkueet maalasivat maalin pilkuista. Ensin Sebastian Strandvall onnistui maalaamaan 73.minuutilla VPS:lle kavennuksen. Anton Popovitsch sinetöi puolestaan pilkulta loppulukemat 3-1:een pilkusta kymmenen minuuttia myöhemmin.

KuPSin kauden kymmenestä osumasta siis Väyrynen on viimeistellyt neljä maalia. Janis Ikaunieks on latonut kaksi nyyttiä. Gabriel Bispo, Sebastian Dahlström, Popovitsch ja Veteli ovat kukin viimeistelleen yhden maalin.
Savolaisten voittoputki saanee jatkoa


Tämän kaksikon kohtaamiset ovat olleet melkoisen yksipuolisia jo pitemmän aikaa, sillä savolaiset ovat kaataneet ahvenanmaalaiset 10/11 viime kohtaamisessa ja kerran on tasattu pisteet veljellisesti. Veikkaaminen on ollut joskus hankalampaakin!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: KuPS @1.6

Huti
iBet - Lue arvostelu

1.6

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

1.58

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

1.58

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.571

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.56

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä