Veikkausliiga: Ilves - FC Inter

Veikkausliiga | Ilves - FC Inter | 16:00 | 11.09.2022
Kohde sulkeutuu: 11.09.2022 16:00
Pirteästi KuPSin vieraana viimeksi pelannut Ilves ajautui alempaan loppusarjaan ja se tarvitsee pisteitä varmistaakseen liigapaikkansa hyvissä ajoin. Interin motivaatio on nollissa sen varmistettua jo ylemmän loppusarjan paikkansa. Motivaatiosta johtuen vahvaa kotivoiton käryä ilmassa. Kun lisäksi bookkereilla on arvioitu väärä joukkue suosikiksi voimme hypätä tasajalkaa kassan kautta pelin jälkeen!
Veikkausliigan runkosarjan päätöskierroksella kohtaavat Ilves ja FC Inter toisensa Ratinan Stadionilla sunnuntaina kello 16:00.

Alempaan loppusarjaan joutuva Ilves sai petrasi Pirkanmaan derbystä tuijotellen kiikareita KuPSin vieraana


Toni Kallion luotsaama Veikkausliigassa kahdeksantena oleva Ilves on kerännyt 21 ottelusta 24 pistettä yhteismaalein 30-35. Tamperelaiset tulevat pelaamaan tämän pelin jälkeen alemmassa loppusarjassa viiden muun sijoille 7-12 sijoittuneen joukkueen kesken ratkaisten yksinkertaisen sarjan aikana mikä joukkue putoaa suoraan Ykköseen ja mikä joukkue joutuu karsimaan liigapaikastaan Ykkösessä toiseksi sijoittuneen joukkueen kanssa. Ilveksellä on tällä hetkellä etumatkaa karsijan paikalla olevaan FC Lahteen kuusi pistettä ja suoran putoajan paikalla olevaan HIFK:hon 15 pistettä. Kolmanneksi viimeisenä olevaan IFK Mariehamniin on puolestaan välimatkaa kolme pistettä. Sijoittumalla sijoille 7-9 saa alempaan loppusarjaan kolme kotipeliä kahden asemesta.

Edelliskierroksella Ilves onnistui nipistämään liigakärjessä vielä tuolloin olleelta KuPSilta maalittomalla tasapelillä Väre Areenalla pisteen ja savolaiset puolestaan menettivät kaksi arvokasta pistettä, mitkä siltä jäi saamatta jäätyään ilman voittoa ja Klubi kiilasi voitollaan HIFK:sta liigakärkeen. Ilveksen maaliton tasuri oli aimo parannus edellisessä pelissä Pirkanmaan derbyssä Hakalle kärsittyyn 2-3 kotitappioon, missä Kallion suojattien puolustuspelaaminen oli aivan toista luokkaa eli läksyt oli luettu ja virheistä opittu!

Ilveksen sisäistä maalipörssiä johtaa Veikkausliigan maalitilastossa viidentenä oleva Petteri Pennanen, joka on viimeistellyt kahdeksan osumaa ja antanut sen ohessa viisi maalisyöttöä. Kai Meriluoto on tehnyt seitsemän maalia ja kirjannut puolestaan tililleen kaksi maalisyöttöä.


FC Inter varmisti paikkansa ylemmässä loppusarjassa


Miguel Graun luotsaama liigavitonen FC Inter on kerännyt 21 ottelusta 31 pistettä yhteismaalein 39-27. Turkulaisten paikan ylemmässä loppusarjassa varmisti liigan kabinettipäätös, mikä muutti AC Oulun 1-0 voiton Interistä turkulaisten 3-0 voitoksi oululaisten käytettyä pelissä liian montaa ulkomaalaispelaajaa liigan ohjesääntöjen mukaan. Ilman tuota päätöstä AC Oulu olisi FC Interiä tällä hetkellä kaksi pistettä edellä.

Edelliskierroksella FC Inter kävi kaatamassa IFK Mariehamnin 3-2 lukemilla Wiklöf Holding Arenalla. Kyseessä oli turkulaisten seitsemäs peräkkäinen voitto saarelaisista, joten tulosta voi pitää kaikkea muutakuin yllätyksenä.

Graun suojatit johtivat peliä kahdesti ja Grönvit tuli molemmilla kerroilla tasoihin, kunnes kolmas kerta sanoi toden vartti ennen täyttä aikaa Tommi Jyryn viimeisteltyä voittomaalin David Accamin syötöstä. FC Interin kaksi muuta osumaa merkittiin Juuso Hämäläisen sekä Grönvitin Timi Lahden oman maalin piikkiin. Muhamed Olawale ja Robin Sid olivat puolestaan saarelaisten onnistujia.

Benjamin Källman johtaa yhä edelleen Interin maalipörssiä seitsemällä maalillaan, vaikka jätti turkulaiset kesäkuun lopussa ja latoo nykyään maaleja Puolan pääsarjassa Ekstraklasassa neljäntenä olevan Cracovian riveissä, missä on tehnyt yhden osuman kahdeksassa pelissä. Interin maalitilaston kakkosena vaanii kuusi maalia viimeistellyt erikoistilanteiden erikoismies Petteri Forsell, joka on antanut hurjat kymmenen maalisyöttöä ja on puolestaan tuon tilaston kärjessä!
Bookkeilla väärä ennakkosuosikki!


Motivaatio on kokonaan Ilveksen puolella, joka tarvitsee pisteitä liigapaikan turvatakseen hyvissä ajoin. Interillä ei ole enää mitään pelattavaa sen varmistettua paikkansa ylemmässä loppusarjassa. Kotivoiton käryä ilmassa!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Ilves @2.9

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

2.81

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.8

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

2.8

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.75

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä