Veikkausliiga: Ilves - FC Lahti

Veikkausliiga | Ilves - FC Lahti | 18.6.2022 | 17:00
Kohde sulkeutuu: 18.06.2022 17:00
Ilveksen ja FC Lahden käyrät kulkivat ennen maajoukkuetauon alkua eri suuntiin. Lahdella on ollut pelillisesti hankalaa käytännössä koko kauden, ja se on raapinut jopa ansaitsemattomalla tavalla omia sarjapisteitään.

Ilves oli toukokuussa ehdottomasti nousujohteinen esimerkiksi Kai Meriluodon & Tuomas Ollilan hyökkäyspään suoritusten ansiosta. On hyvä muistaa, että sillä on runkosarjan ensimmäisellä puoliskolla kohtaamatta enää ja vielä liigan kaksi jopa heikointa alkukauden joukkuetta eli Lahti ja HIFK.

Melko lähelle kahta kipuavat kertoimet kelpaavat tässä hyvin, kun Ilves on päässyt nyt jo pidempään totuttelemaan myös nurmikenttäpelaamisen saloihin. Lisäksi Lahdelta on pelikiellossa Eduards Emsis, jolle on ehditty nostaa jo neljästi keltainen kortti.Ilves on nostanut profiiliaan, vaikka Veikkausliigan taukoa edeltänyt ohjelma oli sille haastava. Ilves kohtasi viimeisimmissä otteluissaan SJK:n, Hongan, HJK:n, Interin ja IFK Mariehamnin.

Kaikkiaan kuudesta edellispelistä on kolme voittoa ja vain yksi tappio, mitä voi pitää hyvänä saldona. Ja myös sellaisena, jota ylempään jatkosarjaan etenevältä ryhmältä sopii edellyttääkin.

Etenkin hyökkäyspelaaminen on lähtenyt soljumaan ensimmäisiä otteluluita paremmin. Tätä ovat vahvasti edesauttaneet jo alussa mainitut hyökkääjä Meriluoto ja wingback Ollila.Joukkueen ottelutauko venyy kolmen viikon mittaiseksi, kun cupista tamperelaiset putosivat tunnetulla tavalla. Tiputtajana oli oman seuran kakkosjoukkue, joka karahti puolestaan cupissa seuraavalla kierroksella.

Lahti sen sijaan jatkaa cupin puolella suotuisan arpaonnen turvin. Se sai maanantaina vastustajakseen Kakkosta pelaavan Atlantiksen. Helpolla Atlantiksestakaan ei liigajoukkue silti selvinnyt, vaan helsinkiläisryhmä johti vieraskentällä peliä vielä varsin pitkällä toisen puoliajan aikana.

Lahden pelilliset ongelmat ovat olleet säännöllisesti havaittavissa molemmissa kenttäpäädyissä. Puolustuslinja meni viime kaudesta pitkälti uusiksi, ja omissa on soinut yli 1,5 kertaa ottelua kohti. Vain Hakan päästettyjen maalien määrä on suurempi, ja kun katsotaan päästettyjen maalien odottamaa, on Lahden luku isoin kaikista joukkueista.

Eikä homma ole toiminut hyökkäyspäässäkään. Pelkkiä nimiä katsomalla oisi asian ajatella olevan toisin, mutta Altin Zeqirin, Macoumba Kandjin & Albion Ademin kaltaiset yksilöt eivät ole jalostuneet toimivaksi joukkuekokonaisuudeksi.On hyvä muistaa, että Lahti on ollut jo pidempään Veikkausliigan selkeä alakastin joukkue Ilir Zenelin valmennuksessa. Vielä viime kauden alussa joukkue sai pelitapahtumien vastaisiakin tuloksia etenkin Jasin Assehnounin yksilösuoritusten ansiosta. Kun Assehnoun lähti, on Lahti vaeltanut viimeisimmän vuoden synkissä saldoissa.


Kunnes toisin todistetaan, ei tälle Zenelin ryhmälle pysty antamaan suuria odotusarvoja. Siksi Ilvekselle annettavat tarjoukset riittävät kyllä.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Ilveksen otteluvoitto @1.87

Osuma
iBet - Lue arvostelu

1.87

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.86

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.85

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.85

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä