Veikkausliiga: KuPS - AC Oulu

Veikkausliiga | KuPS - AC Oulu | 18:00 | 22.06.2022
Kohde sulkeutuu: 22.06.2022 18:00
Savolaisten Suomen ennätyspisteputki meni kolisten poikki viimeksi Espoossa, mutta toista tappiota peräkkäin ei KuPS kotifaniensa silmien alla tule ottamaan. Erinomaisesta puolustuspelaamisesta tunnetuksi tulleiden isäntien nollapelistä ja kotivoitosta maksetaan maistuvia kertoimia!
Veikkausliigassa 12.kierroksella kohtaavat KuPS ja AC Oulu toisensa Väre Areenalla keskiviikkona kello 18:00.

KuPSin maratonpisteputki poikki!


Simo Valakarin luotsaama liigakärki KuPS kärsi ensimmäisen liigatappionsa paitsi tällä kaudella myös viime kauden pelit mukaanlukien 31 peräkkäisen tappiottoman peliputken jälkeen, kun FC Honka oli kotonaan Tapiolan Urheilupuistossa parempi maalein 2-0 viime lauantaina.

Espoolaiset iskivät molemmat maalinsa jo ottelun ensimmäisen vartin aikana savolaisten ollessa vielä unessa. Ensin osui voittomaalin 11.minuutilla maalannut Suomen U21 maajoukkueessakin vahvoja otteita äskettäin esittänyt Agon Sadiku ja sitten neljä minuuttia edellisestä oli asialla lusitaanipakki Rui Modesto. Vaikka KuPSilla oli selvä pallonhallinta (57% vs 43%) isännät olivat terävämpiä vieden maalipaikat nimiinsä 12-4, joista kohti maalia suuntautuneet laukaukset 6-0. KuPSin iltaa synkensi venezuelalaispakin Daniel Carillon ulosajo vartti ennen täyttä aikaa, joten latino huilaa sitten keskiviikkona AC Oulua vastaan.


AC Oulu yllätti Klubin vieraissa!


Ricardo Duarten luotsaama liiganelonen AC Oulu järjesti kannattajilleen mieluisan yllätyksen kaatamalla Klubin 1-0 lukemin Bolt Arenalla viime lauantaina. Ottelun ainoa osuma syntyi kyseenalaisesti tuomitusta pilkusta, mistä voittomaalin ampui upeasti argentiinalaishyökkääjää Michael Lopez. Tilannetta edelsi toisella jaksolla Klubi-luotsi Toni Koskelan kentälle vaihtaman serbihyökkääjän Bojan Radulovicin saama toinen keltainen kortti ja kuumasieluinen serbi ennätti olla kentällä kokonaista 13 minuuttia saaden molemmat lappunsa parin minuutin välein.

HJK:lla oli myös paikkansa, mutta terävyys maalipaikoissa puuttui osana useiden avainpelaajien poissaolojen pakotettua Koskelan peluuttamaan vähemmälle peliajalle jääneitä hemmojaan. Se ei kuitenkaan ole mikään puolustus. Oululaiset olivat todella hyviä ja voittolukemat olisivat voineet olla myös maireammat, jos muutamissa tilanteissa malttia olisi intoa enemmän ollut mukana.
Savolaiset ottavat Bounce Backin ja pitävät maalinsa puhtaana


Oululaiset ovat nyt varmasti voimiensa tunnossa Klubin vieraissa kukistettuaan, mutta tuo voi kääntyä myös Duarten suojatteja vastaan. Tosin myös espanjalaisluotsi fiksuna ja ammattitaitoisena valmentajana osaa työstää tuon edukseen ja lopettaa suojattiensa leijailun lyhyeen.

Vastaavasti kuitenkin savolaisten pitkän tappiottomien pelien putken katkeaminen Espoossa antaa Valakarille aseet käteen psyykata suojattinsa sellaiseen raivoon faniensa silmien alla, että KuPSin tumpelointi jää pelkäksi tilastotappioksi. Toisaalta isäntien kotikerroin on kaikkea muutakuin betsattavissa. Isäntien puolustuspelaaminen on silti niin graniittista, että on vaikea kuvitella oululaisille pelitilannemaalia, mutta pilkut ovat kokonaan toinen asia. KuPSin voitto ja maalin pitäminen puhtaana vähintään tuplakertoimella on suorastaan leivoskakku kirsikkakuorrutuksella!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

KuPS voittaa päästämättä maalia @2.1

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

2.1

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

2.06

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.05

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä