Veikkausliiga: KuPS - HIFK

Veikkausliiga | KuPS - HIFK | 16:00 | 24.07.2022
Kohde sulkeutuu: 24.07.2022 16:00
KuPSin takaraivossa saattaa kummitella jo tuleva Moldovan reissu Milsamin vieraaksi. Takki auki se tuskin liigajumboa HIFK:ta vastaan lähtee - yhtäkaikki maaleja nähtäneen tässä kamppailussa runsaasti!
Veikkausliigassa 15.kierroksella kohtaavat KuPS ja HIFK toisensa Väre Areenalla sunnuntaina kello 16:00.

KuPS saanut keskittyä kaikessa rauhassa europeleihin parin viime viikon aikana


Simo Valakarin luotsaamaa liigakärkeä KuPSia ei olla viimeiseen pariin viikkoon kotimaisilla liigakentillä nähty savolaisten tahkotessa Konferenssiliigan karsintoja ja suotuisa peliohjelma on suonut Keltamustille harvinaista kyllä keskittymisrauhaa europeleihin. Edellisen kerran KuPS tahkosi Veikkausliigaa FC Lahtea isännöiden ja kaataen lahtelaiset 4-0. Tuossa pelissä maaliverkkoa soittivat Saku Savolainen avausjaksolla sekä viimeisen vartin aikana Anton Popovitsch, Gabriel Bispo ja Tim Väyrynen.

Konferenssiliigassa KuPS selvitti karsintojen avauskierroksella tieltään georgialaisen Dila Gorin yhteismaalein 2-0. Molemmat osumat Janis Ikaunieksin ja Väyrysen toimesta savolaiset iskivät jo parin avausosassa Kuopiossa ja jälkimmäinen osa tuijoteltiin sitten kiikareita Gorissa, missä georgialaiset kävivät päälle kuin yleinen, luonnevikainen syyttäjä. KuPS kuitenkin selvisi ruuvipenkistä hengissä.

Konferenssiliigan toisella karsintakierroksella vastaan asettui moldovalainen Milsami Orhei ja avausosa Kuopiossa viime torstaina päättyi vaiherikkaiden vaiheiden jälkeen 2-2. Jälkimmäinen osa pelataan Moldovassa ensi torstaina.

Kaikki ottelun neljä osumaa iskettiin toisella pelijaksolla, missä KuPS johti peliä kahteen otteeseen Ikaunieksin ja Väyrysen osumilla. Milsami nousi kuitenkin väkisin tasoihin Dan Spatarun ja Mamadou Harouna Camaran maaleilla.


Liigajumbo HIFK:sta lähti taas uusi ukko!


”Mixu” Paatelaisen luotsaama liigajumboa HIFK:ta on potkittu päähän pitkin kautta enemmän kuin tarpeeksi pelin ulkopuolisilla asioilla, mitkä eivät tietenkään ole voineet olla vaikuttamatta joukkuee pelaajien esityksiin. Tuorein episodi koettiin viikolla.

Veikkausliigan kriisijoukkueen ja Rödaa useissa peleissä kauden aikana pinnalla pitäneen 40-vuotiaan lusitaanivahdin Beton tiet erosivat torstaina ”yhteisymmärryksessä”, kuten mediatiedotteessa annettiin ymmärtää. Beto oli parhaimmillaan hyvä, mutta sekaan mahtui myös vaatimattomampia pelejä huipennuksena suoran punaisen kortin tuomion aiheuttanut aivopieru miehen viimeiseksi otteluksi jääneessä Ilves-pelissä heinäkuun alussa. Tilanteessa sivurajan yli menneeseen palloon tarttui ensin kentältä jo pois vaihdettu Ilveksen Kalle Katz, jonka Beto työnsi ronskisti kumoon ja lusitaanin kanssa kilvan tilanteeseen tullut Ilveksen Sergei Eremenko sai puolestaan maistaa Beton nappista. Seurauksena Beto ulos ja Katzille keltainen kortti. Itse tuon pelin HIFK hävisi kotonaan Ilvekselle 0-2 Bolt Areenalla.

Kahdessa viime pelissä Rödan maalissa on torjunut 22-vuotias brassivahti Ramilson Almeida. Niistä HIFK hävisi ensin kotonaan Hakalle 0-2 sekä viime kierroksella IFK Mariehamnin kanssa tasattiin pisteet 1-1 tuloksella Wiklöf Holding Arenalla viime viikonvaihteessa.
Isot maalimäärät pienempi paha - KuPS liian suuri ennakkosuosikki


Bookkerit ovat luonnollisesti hinnoitelleet KuPSin kertoimet niin mataliksi kuin mahdollista ja vastaavasti HIFK:n kertoimet ovat pilvissä. Yhtäkaikki ainoastaan Ilveksen tällä kaudella voittanut Röda ei tule Väre Areenalta Keltamustilta pinnoja ryöstämään. Silti rajansa kaikella. KuPSin vieraspelimatka eurokentillä ensi viikolla kohti Ukrainan kupeessa sijaitsevaa extreme-matkakohdetta Moldovaa ei voi olla tavalla tai toisella olla kummittelematta pelaajien takaraivoissa.

KuPSin ja HIFK:n seitsemästä edellisestä kohtaamisesta Kuopiossa ovat savolaiset ottaneet neljä yhden maalin voittoa ja kolmesti on pelattu tasan eli stadilaisten fyysinen pelityyli on selvästi vaikeuttanut isäntien pelaamista eikä mitään selviä lukemia ole päässyt syntymään. Lähdetään metsästämään maaleja voiton sijasta tällä kertaa!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään yli 2,5 maalia @1.67

Osuma
William Hill - Lue arvostelu

1.67

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.62

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.62

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Hopa - Lue arvostelu

1.61

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.6

Fansbet - Tuplaus markkinoiden helpoimmalla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä