Veikkausliiga: SJK - AC Oulu

Veikkausliiga | SJK - AC Oulu | 31.7.2022 | 16.00
Kohde sulkeutuu: 31.07.2022 16:00
SJK:n kahden tahon otteluruuhka on pian ohi. Kansainväliset pelit päättyivät Norjassa kärsittyyn, lopulta selvänumeroiseen tappioon Lilleströmille. Näin muutaman viikon ajan jatkunut kahden kamppailun viikkorytmi päättyy käytännössä sunnuntaihin.

SJK:n matkustaminen on kuitenkin ollut verraten rauhallista. Verraten siis esimerkiksi Kuopion Palloseuraan, joka kirjaimellisesti körötteli linja-autolla kohti Moldovaa ja sieltä takaisin.

Seinäjokisille ovat riittäneet käynnit Virossa ja Norjassa. Lisäksi päävalmentaja Joaquin Gomez on lepuuttanut avainpelaajiaan melko merkittäviä määriä.

AC Oulu on toki tästä huolimatta saanut sunnuntain ottelua silmälläpitäen lepoetua. Se on pelannut viimeisimmän kolmen viikon aikana vain kaksi ottelua.

Veikkausliiga on ollut tällä kaudella varsin yllättävästi "over-liiga", eli maaleja on tullut aiempia vuosia enemmän. Jossain vaiheessa kautta tämä trendi tulee tasoittumaan.

SJK:n viimeisimmissä otteluissa on tehty todella paljon maaleja. Osa niistä on tapahtunut melko paljonkin odottamien vastaisesti, ja viimeisimmässä liigapelissä FC Lahden puolustus vuosi melkoisella tavalla.SJK on onnistunut saamaan sekä Veikkausliigasta että osin myös Konferenssiliigan karsinnoista tuloksia, jotka ovat varsinkin pelitapahtumiltaan nostanut myös joukkueen kollektiivista itseluottamusta. Kotivoitto Hongasta ja hieno nousu lähes mahdottomasta tilanteesta otteluparin voittoon virolaisesta Florasta antoi varmasti uskoa siitä, että tästä kaudesta voisi tulla vielä jotain myös liigan sijoitusten osalta.Terveystilanne ryhmässä on varsin hyvä. Tosin maalivahtitilanne voisi olla huomattavastikin parempi, ja päävalmentajan piti tehdä maalivahtivaihto torstain Norjan vierailun puoliaikatauolla.

SJK on onnistunut viime aikoina vihdoin tekemään varsin paljon maaleja. Pyry Hannolan & Jake Jervisin merkitys tässä on suuri.

Mosa-saaga jatkuu, nyt SJK:ssa


AC Oulu on viime kauden tavoin mylleröinyt kesän siirtomarkkinoilla. Hyvin mielenkiintoinen on tilanne, johon juuri nämä molemmat joukkueet linkittyvät. Oululainen lehti Kaleva uutisoi Moshtagh Yaghoubin siirtyvän AC Oulusta pois lainasopimuksella SJK:hon.

Jos ja kun näin tapahtuu, ei Yaghoubi toki saa lainasopimuksen puitteissa pelata omistajaseuraansa vastaan. AC Oulun päävalmentajan Ricardo Duarten kerrotaan hyllyttäneen alkukaudesta Yaghoubi, jonka sopimus "Laivastonsinisiin" kattaa vielä myös ensi kauden. Saa nähdä, pelaako keskikenttämies vielä jossain vaiheessa Oulussa.Varsin paljon muitakin tapahtumia on Oulussa ollut, vaikka toppari Cristhian Valencian siirto kariutuikin nimenomaisesti SJK:sta. Dennis Salanovic lähti, mutta vastaavasti Rasmus Karjalainen palasi takaisin tuttuun paikkaan. Lisäksi Duarten entisen seuran eli Gnistanin kanssa tehtiin pienimuotoista pelaajavaihtoa. Luquinhas tuli, oma kasvatti Onni Suutari lähti lainalle.

Yllättävän hyvää


AC Oulu on tehnyt yllättävän hyvää tulosta kauden aikana. Tämä pätee myös viimeisimpiin otteluihin, joista on kertynyt kolme voittoa viidellä yrityksellä. Tämä on kova saldo, kun vastassa on ollut muiden muassa HJK ja KuPS.


SJK:n otteluissa on tehty xG-lukuihin nähden viime aikoina "liikaa" maaleja. Nyt on aika palata pienempiin määriin.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Ottelussa yhteensä alle 2,5 maalia @2.05

Huti
iBet - Lue arvostelu

2.05

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.02

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

2.00

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.96

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä