Veikkausliiga: SJK - FC Haka

Veikkausliiga | SJK - FC Haka | 22.6.2022 | 18:00
Kohde sulkeutuu: 22.06.2022 18:00
Seinäjoen Jalkapallokerho alkaa vähitellen täyttää Veikkausliigan pelillisen kriisijoukkueen tunnusmerkit. Voittoja on kauden ajalta ylipäätään vain kolme, ja ne ovat tulleet sarjan pohjaporukoita eli molempia IFK:ita ja lisäksi Vaasan Palloseuraa vastaan. Kahdessa viimeisimmässä voitossakin peliesitykset ovat olleet "niin ja näin".

Haka on puolestaan pystynyt pitämään itsensä joukkueena, joka kamppailee uskottavasti ylemmän jatkosarjan paikasta. Lauantainen voitto IFK Mariehamnista oli siinä tavoitteessa arvokas samoin kuin siksi, ettei liigasta putoaminen näyttäisi joukkuetta uhkaavan.

Haka jatkaa otteluitaan, joissa maaleja syntyy runsaasti molempiin kenttäpäätyihin. SJK:lla on puolestaan ollut ongelmansa puolustuspelaamisen kanssa. Kertoimet ovat liiaksi kallellaan vähämaalisuuden suuntaan.SJK:n alku lauantain kotipelissä Interiä vastaan oli lupaava. Jo neljännellä minuutilla tulleen johtomaalin lisäksi hyökkäyspelaaminen näytti ensimmäisen vartin verran hyvältä.

Hyökkäyspelin kyvyt vähissä


Ote ei kuitenkaan kestänyt kovin kauaa. Sen lisäksi että Inter tuli vielä ensimmäisen puoliajan aikana tasoihin, ei seinäjokisilla näyttänyt olevan kykyjä saada pelin hallintaa itselleen kotijoukkueen statuksesta huolimatta.Laukaustilasto (kohti menneet Interille 7-3, vedot yhteensä 13-7) ei kerro aivan koko totuutta, sillä kyseessä oli lopulta hyvinkin tasainen ottelu. SJK:n ongelmakohdat kävivät sen sijaan ilmi tuostakin statistiikasta.

Joukkueelta tuntuu tällä hetkellä puuttuvan kovan Veikkausliiga-tason kärkipelaaja, pelintekijä ja Christian Valencian lähdön myötä myös toppari. Kun vielä ykkösmaalivahdin statuskin on Jesse Östin & Markus Uusitalon kesken häilyvä, piisaa Seinäjoella ongelmia. Nähtäväksi jää kauanko seurajohdon kärsivällisyys riittää päävalmentaja Joaquin Gomesin suhteen.

Haka on ollut pelillisesti sillä tasolla, että runkosarjan jälkeinen paikka kuuden parhaan joukossa on realismia. Lauantaina IFK Mariehamnia vastaan joukkue sai tosin runsaasti apuja vastustajalta.IFK:n pelaajat tekivät suuria henkilökohtaisia virheitä, jotka johtivat ilmaisiin maalitilanteisiin. Toisaalta Haka myös viimeisteli tilanteista tehokkaasti, mistä menee kunnia ensisijaisesti mahdollisuuksia rakentaneelle Stavros Zarokostasille sekä komealla laukauksella maalin tehneelle Logan Rogersonille. Jälkimmäinen palasi sopivasti Suomeen sen jälkeen, kun Uuden-Seelannin unelma MM-kisapaikasta oli kariutunut.

Runsasmaalinen Haka


Haka ja SJK kohtasivat aiemmin tällä kaudella Valkeakoskella. Pelillisesti enemmän tai vähemmän purjeessa ollut SJK pääsi rangaistuspotkusta johtoon, kun maali tuli tunnin kohdalla. Janne-Pekka Laineen laukoma 1-1-tasoitusmaali oli ansaittu, vaikka se tulikin käytännössä viimeisestä mahdollisesta tilanteesta lisäajalla.

Tuonkin ottelun laukaukset menivät selvästi Hakan eduksi (yhteensä 15-5, maalia kohti 7-3).


Haka on ylipäätään laukonut kolmanneksi eniten tällä kaudella. Kun omissakin on soinut toiseksi useimmin, on profiili edelleen suhteellisen runsasmaalinen joukkue.

Tehtyjen maalien xG-luvuissa koskilaiset ovat kakkosena ja päästetyissä viidentenä. Jo näillä perusteilla yli 2,5 maalia on keskiviikkona hyvä kohde.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa yhteensä yli 2,5 maalia @2.15

Osuma
BetVictor - Lue arvostelu

2.15

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.1

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.09

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä