Veikkausliiga: SJK - FC Inter

Veikkausliiga | SJK - FC Inter | 17:00 | 18.06.2022
Kohde sulkeutuu: 18.06.2022 17:00
SJK lähti laulukuoroon cupissa alkuviikosta kotonaan juuri FC Interin kustannuksella ja seinäjokisille tarjoutuu nyt heti paikka revanssiin, mutta turkulaiset tuskin antavat mitään ilmaiseksi. Molemmat onnistunevat taas maalinteossa!
Veikkausliigassa 11.kierroksella kohtaavat SJK ja FC Inter toisensa OmaSP Stadionilla lauantaina kello 17:00.
SJK lähti ulos cupista illan vastustajansa toimesta alkuviikolla


Roberto Gomezin luotsaama liigayhdeksikkö SJK on voittanut kymmenestä liigapelistään kolme, pelannut kerran tasan sekä hävinnyt kaikkiaan kuusi kertaa.

Maaottelutaukoa edeltävällä kierroksella SJK piipahti liiganelosen AC Oulun vieraana ottamassa oululaisilta kuonoon 0-1 kolme viikkoa sitten. Ottelun voittomaali oli Onni Suutarin käsialaa ja syntyi tunnin kohdalla.

SJK ja FC Inter kohtasivat toisensa OmaSP Stadionilla viime maanantaina Suomen Cupin neljännesvälierän merkeissä ja tuossa pelissä turkulaiset osoittautuivat lopulta paremmiksi 2-1 rankkareilla.

Maalittoman avausjakson jälkeen Jussi Niska vei Petteri Forsellin esityöstä 53.minuutilla vieraat 1-0 johtoon. Tasan kymppi myöhemmin oli Denys Olijnyk viimeistellyt tasoituksen Jake Dunwoodyn syötöstä. Rangaistuspotkukisassa kaikki viisi Interin pelaajaa onnistuivat maalinteossa, kun taas SJK:n ensimmäinen laukoja Jake Jervis tunaroi oman yrityksensä ja jatkopaikka ratkesi lopulta tuohon. SJK kohtaa cupin puolivälierässä HJK:n.


FC Interille jatkopaikka rankkareilla cupista - Källman tehnyt lähes kolmanneksen osumista


Miguel Graun luotsaama liigavitonen FC Inter on pelannut ailahtelevasti voittaen ja häviten neljä otteluistaan sekä pelaten kaksi tasuria. Maalinteossa turkulaiset ovat kuitenkin onnistuneet peräti 18 kertaa eli ovat tulittaneet kymmenen maalia seinäjokisia enemmän seinä yksikään FC Interin yläpuolella olevista neljästä joukkueesta ole onnistunut tekemään noin montaa maalia!

Turkulaisten ykköstykki on ollut Huuhkajiinkin tunkeutunut Benjamin Källman, joka jatkaa ainakin vielä toistaiseksi FC Interin riveissä. Källman johtaa joukkueensa sisäistä maalipörssiä viidellä osumallaan! David Haro on viimeistellyt kolme osumaa. Forsell on ampunut kaksi maalia sekä antanut maalisyötöt peräti kuuteen osumaan!

Juuri ennen maaottelutaukoa FC Inter jäi kotonaan Ilvestä vastaan 2-2 tasatulokseen kolme viikkoa sitten. Tuossa pelissä Graun suojateista onnistuivat toisella jaksolla maalinteossa Haro sekä Aleksi Paananen.
Voimasuhteet ennallaan - molemmat onnistuvat maalinteossa


Ottelun kuva tuskin merkittävästi tulee muuttumaan maanantaisesta cupin koitoksesta, missä marginaalit olivat pienet ja ratkaisua jouduttiin hakemaan lopulta pilkkukisasta. SJK ei päässyt laadukkaille maalipaikoille heikon pallonhallinnan myötä, mutta puolustuspelaaminen oli alkukautta laadukkaampaa eli siihen oli selvästi kiinnitetty tauolla huomiota. Niin kauan kuin Källman vielä jatkaa Interin riveissä maaleja syntynee entiseen tahtiin. Forsell puolestaan luo kiitettävästi tilanteita ja dominoi joukkueensa erikoistilanteita.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.85

Osuma
iBet - Lue arvostelu

1.85

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.82

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Hopa - Lue arvostelu

1.81

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.77

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä