Veikkausliiga: SJK - IFK Mariehamn

Veikkausliiga | SJK - IFK Mariehamn | 21.5.2022 | 17:00
Kohde sulkeutuu: 21.05.2022 17:00
Seinäjoen Jalkapallokerho on noussut syvimmästä aallonpohjastaan. Peliesitykset eivät tosin edelleenkään ole olleet loistokkaita, mutta joukkue oli silti joidenkin sekuntien päässä täydestä kuuden pisteen saldosta kahdessa edellisessä ottelussaan VPS:n ja FC Hakan vieraana.

IFK Mariehamn on onnistunut tiivistämään puolustuspelaamistaan merkittävästi sen jälkeen, kun se romahti Interiä vastaan 0-4-tappioon. Tämä yhtälö ja SJK:n kolmas ottelu noin viikon sisään saattaa enteillä kauden aiempiin tilastoihin verrattuna melko vähämaalista peliä.

Pelivalinta perustuu puhtaasti siihen, että muutama vedonlyöntiyhtiö erottuu vihjeen kirjoittamisen hetkellä täysin muista tasapelikertoimen osalta. Kun suhteellisen tasaisten ryhmien pelissä on tarjolla neljän kerroin muiden firmojen tarjotessa enimmäkseen noin kolmea ja puolta, on pelivalinta helppo.Totuus SJK:n kohdalla on edelleen se, että kahdessa edellisessä Veikkausliigan ottelussa laukaukset ovat menneet vastustajien eduksi 31-11.

Laukaukset eivät kerro läheskään aina koko totuutta ottelujen kulusta. Varsinkin kun SJK pelasi valtaosan toisesta puoliajasta johtoasemassa VPS:ää ja runsaat puoli tuntia etulyöntiasemassa myös Hakaa vastaan.

Valopilkkuna Håkans


Niin tai näin, ei pelaaminen vieläkään ole helppoa, ja sitä kautta asema karsijan paikalla ei ole suoranainen vääryys. Valopilkkuna on edelleen ollut Daniel Håkans.Joukkueen pelaamisessa niin sanottu keskikaista ei ole toiminut optimaalisella tavalla. On syytä todeta, että esimerkiksi maalivahtitilanne on hieman niin ja näin. Jesse Östin taso mitalista taistelevan joukkueen ykkösvahtina vaikuttaa hieman kyseenalaiselta, eikä Markus Uusitalo ole tähän mennessä urallaan monista yrityksistä huolimatta noussut ykköstorjujan asemaan.

Östin pelikunto on epävarma, sillä hän seurasi Valkeakosken ottelun sivusta. Hyökkäyspäässä epävarmuutta löytyy Haka-pelin aikaan sairastelleen Denis Oliinykin tilanteesta.

IFK Mariehamn on saanut puolustamiseensa siinä määrin hyvää otetta, että kahdessa edellisessä ottelussa sekä KuPS että Ilves ovat jääneet pieniin maalitilanteiden määriin.Kenties osin epäonnesta ja toki myös hyökkäyspelaamisen puutteista kertoo se, että näistä kahdesta ottelusta on kuitenkin jäänyt saldoksi vain yksi sarjapiste. Jossiteltavaakin jäi sikäli, että Ilveksen - ainoalla maalia kohti suuntautuneella vedollaan - tekemä voittomaali tuoksahti paitsiolta.

Tarttukaa ihmeessä tarjoukseen


Siksi lauantaina pelataan konkreettisesti siitä, kumpi näistä joukkueista jatkaa karsijan paikalla. Voittajalla on mahdollisuus pompata aivan ylemmän jatkosarjan paikkojen tuntumaan.


Tarttukaa ihmeessä neljän kertoimeen niin kauan, kun se on tarjolla. Tämän hetken peruspelin laadultaan melko identtisillä ryhmillä tasuri toteutuu kyllä hieman yli 25-prosenttisesti.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Tasapeli @4.00

Huti
iBet - Lue arvostelu

4.00

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.6

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

3.6

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.55

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

3.5

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä