Veikkausliiga: SJK - Ilves

Veikkausliiga | SJK - Ilves | 17.7.2022 | 16:00
Kohde sulkeutuu: 17.07.2022 16:00
Seinäjoen Jalkapallokerho on viimeisimmän noin viikon aikana saavuttanut kaksi kovaa voittoa, joiden avulla sen kausi lähtee nousukiitoon, jos on lähteäkseen. Tehottomasta ja hyökkäyspäässä ylipäänsä varsin saamattomasta joukkueesta on tullut ainakin tilapäinen maalilinko.

SJK osui kotiottelussa Honkaa vastaan kolmesti, ja Konferenssiliigan karsinnassa Floraa vastaan osumia tuli kotipelissä jatkoajan myötä jopa neljä. Toki viimeisimmän syntyessä Flora oli jo peräti kahden pelaajan verran alivoimainen.

Otteluruuhka on seinäjokisilla varsin kova, vaikkakin matkustaminen on toistaiseksi jäänyt vähäiseksi. Sitä ei tarvitse tehdä tässäkään tapauksessa, kun Tampereen Ilves tulee kylään Pohjanmaalle.

Ilveksen hyökkäyspelaaminen on ollut juhannuksen jälkeen silmiinpistävän hankalaa. Se on tehnyt kolmessa edellisottelussa vain yhden maalin, vaikka vastassa on ollut kahdesti sarjan suoranainen heittopussi HIFK.

Lisäksi aidot maalintekotilanteet ovat olleet hyvin vähissä. Laukauksia kohti vastustajan verkkoa on näissä kolmessa pelissä kertynyt yhteensäkin vain kuusi. Luku on hämmentävän pieni ottaen huomioon tuplakohtaamisen HIFK:n kanssa sekä kotipelin AC Oulua vastaan.

SJK:n pelaava kokoonpano on ennen sen julkistamista melkoinen arvoitus. Valtavaa vauhtia joukkue tuskin haluaa lähteä pitämään, kun Konferenssiliigan karsintojen jatkuminen merkitsee ottelutahdin pysyvän tiiviinä.

Kun nämä seikat vetää yhteen, alkaa alle 2,5 maalia kuulostaa oikeinkin hyvin maistuvalta.SJK ei missään nimessä näyttänyt jatkavalta joukkueelta kolmen ensimmäisen puoliajan perusteella Konferenssiliigan karsinnan avauskierroksella. Se hävisi Tallinnassa Floralle 0-1 eikä olisi pelillisesti ansainnut enempää.

Enemmän tai vähemmän toivoton oli vähemmän


Kotiottelun ensimmäinen puoliaika hipoi katastrofia, ja 0-2-tappiotilanteessa tilanne näytti enemmän tai vähemmän toivottomalta. Se oli joukkueen onneksi vain vähemmän toivoton, sillä tämän kauden suorituksiin nähden hämmentävällä tavalla ryhmä pystyi kokoamaan itsensä.Sankariksi nousi ensisijaisesti Jake Jervis, joka nosti jossain määrin yksin ryhmän mukaan peliin hattutempullaan. Ensin SJK nousi 2-2:een, minkä jälkeen kaksi Floran pelaajien ulosajoa tasoitti tietä loppuun asti.

Veikkausliigan kotivoitto Hongasta tuli numeroin 3-2. Maaliodottamien perusteella viidessä osumassa oli tosin melko paljonkin liikaa.

Sunnuntain kaltaiset ottelut ovat isoja, kun mietitään paikkoja ylemmässä ja alemmassa jatkosarjassa. Viidentenä olevalla Interillä on 18, kymmenettä sijaa pitävällä IFK Mariehamnilla 14 pistettä. Tähän väliin mahtuvat myös Ilves ja SJK.

Ilves hankki kärjen Ykkösestä


Ilves hankki Ykkösen maalipörssiä johtavan Adam Larssonin EIF:stä. Hän on nopeana pelaajana ja hyvin pystyyn juoksevana miehenä arvokas tekijä siinä vaiheessa, jos pallonhallinta on enimmäkseen vastustajalla.Jää nähtäväksi, merkitseekö Larssonin hankkiminen lainahyökkääjä Kai Meriluodon siirtymistä ulkomaille tai takaisin HJK:hon. Tarvetta laatupelaajille ehdottomasti on: laadukkaan pelaajiston osalta materiaali on kovin kapea.


SJK:n edellisotteluissa on tullut enemmän maaleja kuin pelitapahtumat olisivat antaneet olettaa. Nyt voi hyvinkin olla edessä paluu alkukauden varsin vähätilanteisille raiteille.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Ottelussa yhteensä alle 2,5 maalia @1.81

Huti
iBet - Lue arvostelu

1.81

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.78

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.75

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.73

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä