Veikkausliiga: VPS - Ilves

Veikkausliiga | VPS - Ilves | 6.8.2022 | 15:00
Kohde sulkeutuu: 06.08.2022 15:00
VPS on ajautunut sellaiseen tulokselliseen tilanteeseen, jota siltä ennen veikkausliigakauden alkua odoteltiin. Neljästä edellisestä ottelusta kasassa on vain yksi piste. Akuuttia hätää putoamisen suhteen ei ainakaan vielä ole, mutta pisteitä pitäisi alkaa vähitellen hankkia lisää. Ylemmän jatkosarjan suhteen tarve niille on jo erittäinkin suuri.

Sama luonnehdinta tulosten tärkeydestä pätee myös Ilvekseen. Joukkue ei tunnu millään pystyvän tällä hetkellä säilyttämään hankkimaan johtoasemaa ottelujen aikana.

Kummankaan joukkueen hyökkäyspelaaminen ei ole viime aikoina vakuuttanut. Veikkausliiga on edennyt melkoisena "over-sarjana", mutta jossain vaiheessa siihen tulee muutos.VPS:n molempien päätyjen maali-iloittelu Veikkausliigassa on kääntynyt siihen, että omissa soi edelleen mutta maaleja ei pystytä itse tekemään siihen nähden riittävästi. Viimeisin tappio Hongan vieraana oli tyyppiesimerkki tästä: muutamat omat mahdollisuudet jäivät hyödyntämättä, ja Honka mainiona vastaiskujoukkueena latoi tylyt 4-0-lukemat.

Hieman tuloksia lohdullisempaa


VPS:n tilanne on toki hieman lohdullisempi kuin viimeisimmät tulokset antaisivat ymmärtää. Onhan tämän neljän ottelun jakson aikana kohdattu esimerkiksi Honka ja HJK, eikä 3-3-tasapeli Hakaa vastaan ollut pelillisesti mitenkään erityisen huono. Myös loukkaantumiset ovat paikoin hankaloittaneet tuloksentekoa.Joka tapauksessa päävalmentaja Jussi Nuorelalla on nyt mietinnän paikka. Vastustajat ovat löytäneet yhä paremmin lääkkeitä VPS:n aktiiviseen jalkapalloiluun, jossa sattuu ja tapahtuu. Kun yhteenlaskettu maaliero näistä neljästä mainitusta pelistä on 5-13, on syytä huoleen.

Hyökkääjät ovat tehneet todella paljon maaleja, mutta on tapahtunut yhä useammin puolustuksen kustannuksella. Esiin pitää nostaa myös haastavuus maalivahtitilanteessa: sen enempää Oskari Forsman kuin Teppo Marttinenkaan eivät viime aikoina ole osoittaneet liigan ykkösmaalivahdin tasoisia otteita.

Ilves on menettänyt todella suuren määrän sarjapisteitä ottelujen noin 20 viimeisen peliminuutin aikana. Näin tapahtui viimeksi perjantaina Lahdessakin, kun pisteet tasattiin maalein 1-1.Tamperelaiset aloittivat loistavasti, osin lahtelaisten avustuksella. Tekopaikkoja riitti useampaankin osumaan, mutta eipä vain natsannut.

Noin puolen tunnin jälkeen FC Lahti pääsi peliin mukaan ja oli tasoitusmaaliinsa asti monin paikoin parempi joukkue. 79. minuutilla tulleen 1-1-maalin jälkeen Ilves sai taas hallintaa itselleen muttei onnistunut enää kääntämään peliä edukseen.

Ensimmäisessä kohtaamisessa riitti tapahtumia


Tilastot ovat karuja. Ilves johti niin Lahdessa, Seinäjoella kuin kotipelissään HJK:ta vastaan, mutta näistä kolmesta viimeisimmästä ottelusta kertyi lopulta vain kaksi pistettä. Lisäksi niistä mainituista tekopaikoista huolimatta Ilves ei saanut Lahdessa kuin yhden laukauksen kohti maalia. Siitä Kai Meriluoto teki ottelun avausosuman.

Kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa riitti tapahtumia. Ilves vei 3-2-kotivoiton ottelussa, jossa lauottiin peräti 16 kertaa kohti maalia. Näistä vedoista VPS suoritti kymmenen.


Jossain vaiheessa on maalintekotalkoidenkin päätyttävä. Minä keksin montakin syytä, miksi niin voisi käydä lauantaina.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa yhteensä alle 2,5 maalia @2.1

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.1

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.98

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä