MM-karsinnat: Venäjä - Kroatia

MM-karsinnat: Venäjä - Kroatia
MM-karsinnat | Venäjä - Kroatia | 21:45 | 1.9.2021
Kohde sulkeutuu: 01.09.2021 21:45
Kroatian kertoimissa taitaa vielä olla Venäjän MM-kisojen tuomaa vanhaa mainetta.Venäjällä ja Kroatialla on kummallakin MM-karsintojen lohko H:ssa kaksi voittoa ja yksi tappio. Kroatia aloitti karsinnat häviämällä Slovenialle, mutta sen jälkeen on tullut voitot Kyproksesta sekä Maltasta. Venäjä voitti kaksi ensimmäistä otteluaan, ensin meni nurin Malta ja perään Slovenia. Viimeksi Venäjä sitten hävisi Slovakialle.

Ottelu pelataan Moskovan Luzhniki-stadionilla, mutta jostain syystä vetomarkkina on tehnyt Kroatiasta suosikin. Kertoimet tosin ovat liikkuneet toiseen suuntaan. Vetomarkkina taitaa kuitenkin edelleen antaa Kroatialle MM 2018 -lisää. Ei se enää ole MM-finaalin tasoinen ryhmä.

Venäjälle viime kesän EM-lopputurnaus oli jonkinlainen pettymys. Se lähti alkulohkon viimeiseen matsiin lohkokakkosena, mutta lopulta Tanskan tuhkimotarina jyräsi sen alleen 4-1.

Venäjän putoaminen EM-pudotuspeleistä merkitsi potkuja päävalmentaja Stanislav Cherchesoville. Uusi päävalmentaja on Rostovin valmentaja Valeri Karpin. Karpinin sopimus tosin kestää vain nyt meneillään olevien karsintojen ajan.

Kroatia on taas melko keskinkertainen joukkue


Kroatian EM-turnaus meni selvästi heikommin kuin Venäjän MM-turnee. Se toki on vain pienelle maalle luonnollista. Venäjän turnauksen avainpelaajat ovat joko kolme vuotta vanhempia tai sitten kokonaan maajoukkuepelit lopettaneita. Uusia Rakiticin kaltaisia tähtiä ei ole tullut.
EM-peleistä Kroatia joutui pihalle huimassa matsissa, jonka Espanja vei lopulta 5-3. Kroatia sai pelissä aikaan mainion loppukirin, kaksi maalia viidessä minuutissa, mutta jatkoajalla Espanja meni menojaan.
Kroatian valmentajana on edelleen Venäjän MM-menestyksestä vastuussa ollut Zlatko Dalic.

Artem Dzyuba ei ole mukana Venäjän joukkueessa. Samaten Sobolev on sivussa, kun Karpin on lähtenyt uudistamaan joukkuetta. Mukana on muun muassa 19-vuotias Tyukavin. Loukkaantumishuolia venäläisillä ei juurikaan ole.

Kroatia on pudottanut Rebicin joukkueesta. Rebic oli EM-turnauksen jälkeen somessa kritisoinut Dalicia ja joukkuetta, se lienee nyt syy. Nyt mukana on puolustuksen Sosa, joka alun perin olisi halunnut pelata Saksan joukkueessa, mutta ei sitten ollutkaan edustuskelpoinen.
Kroatian kapteeni Modric on loukkaantuneena sivussa, ja onhan se paha miinus joukkueelle.
Ei Kroatia nykyisellään ole juurikaan Venäjää parempi joukkue. Laitetaan betsi kotijoukkueelle. Venäjä +0 asian handicap saa yli kakkosen kertoimia. Se kelpaa. Tasurilla panos palautetaan.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Venäjä +0 asian handicap @2.03

Bet365 - Lue arvostelu

2.03

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.02

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.01

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.96

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.96

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.96

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.93

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders