Jalkapallon MM: Venäjä - Saudi Arabia | Kisaisännät avaavat voitolla!

Julkaistu: 12.06.2018 11:53


Jalkapallon MM: Venäjä - Saudi Arabia | Kisaisännät avaavat voitolla!
Jalkapallon MM | Venäjä - Saudi Arabia | 18.00
Bethard Bethard
Jalkapallon MM-kisojen avausmatsissa kohtaavat kisäisäntä Venäjä ja Saudi Arabia.

Venäjän valmistavat kamppailut antoivat viitteitä siitä, että joukkueella saattaisi olla vaikeuksia jopa jatkopaikan naaraamisessa. Tasapeli Turkkia vastaan ja tappio Itävallalle tuskin antavat hirveän luottavaisia lähtökohtia kisaisäntien turnaukselle.

Venäjän joukkueen jatkopaikan kannalta kannattaa ehdottomasti seurata joukkueen hyökkäyskalustoa, kisojen alkaessa maalintekovastuu kasautuu hyökkäysparille Smolov-Dzagoev. Vielä harjoitusmatseissa ruuti oli märkää, mutta nähtäväksi jää onko hyökkäysparivaljakosta ottamaan kisaisäntiä reppuselkäänsä.

Saudi Arabian valmistavat kamppailut kohti MM-kisoja olivat olivat vaikeat, kolmesta matsista kolme tappiota. Saudit taistelivat hyvin Saksaa ja Italiaa vastaan häviten kamppailut numeroin 2-1, mutta Perua vastaan joukkueen otteet olivat umpisurkeita ja taululla olikin ottelun päätyttyä numerot 3-0 Perun hyväksi.

Saudien kisaryhmä on tasapaksu ja koostuu lähinnä pelureista maan omasta liigasta. Onkin siis oletettavaa että Saudi Arabia tulee jäämään lohkonsa viimeiseksi ja joukkueen rooli on lähinnä kiusata suurempiaan.

Venäjä tarvitsee tästä matsista voiton mikäli aikoo haaveilla jatkopaikasta, ensimmäisessä matsissa vastassa lohkon helpoin vastus ja takana kotiyleisön huumaava tuki. Uskon Venäjän kairaavan tästä kamppailusta voiton puhtaasti, numerot 1-0 tai 2-0 eivät todellakaan olisi yllätys!
Bethard tarjoaa laadukkaan kattauksen vedonlyöntiä sekä kasinopelejä. Pelivalikoima on yksi markkinoiden laajimmista ja jokainen löytää varmasti omat lempikohteensa sivustolta. Bethard tarjoaa 100% / 100€ ensitalletus bonuksen. Lue Bethardin arvostelu täältä >>

Pelivalintamme:

Venäjä voittaa päästämättä maalia. @2.00

ScandiBet - Lue arvostelu

2.00

Uusi, laadukas sivusto! Hyödynnä 25% bonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

2.00

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.00

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

2.00

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.98

Lunasta 150€ talletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan