MM-karsinnat: Venäjä - Slovakia

MM-karsinnat: Venäjä - Slovakia
MM-karsinnat | Venäjä - Slovakia | 21:45 | 8.10.2021
Kohde sulkeutuu: 08.10.2021 21:45
Jos Slovakia häviää, niin sen karsinnat ovat jo käytännössä ohi. Venäjälle kävisi tasuri aivan hyvin.Kroatia ja Venäjä ovat karsintalohko H:n kärjessä, kummallakin on 13 pistettä. Slovakia ja Slovenia ajavat takaa, Slovakialla on yhdeksän pistettä ja Slovenialla seitsemän.

Viime kierroksella Venäjä voitti kotikentällä Maltan 2-0 ja Slovakia voitti kotonaan Kyproksen samoin 2-0.

Venäjä vaihtoi EM-turnauksen jälkeen päävalmentajaa. Cherchesov jätti homman ja tilalle tuli entinen pelaajasuuruus Valeri Karpin. Karpinin kanssa syyskuussa Venäjä otti kaksi voittoa ja yhden tasapelin. Maltan lisäksi toinen voitto tuli Kyproksesta, ja tasuri oli maaliton matsi kotikentällä Kroatian kanssa, joten ei joukkue mitenkään erityisen paljon ottanut askelia eteenpäin. Nuo tulokset olivat aikalailla jo budjetissa. Parasta näissä otteluissa taitaa olla sen, että Venäjä piti jokaisessa kolmessa matsissa nollat.

Slovakia on ainoa joukkue, joka on näissä karsinnoissa voittanut Venäjän. Maaliskuussa Trnavassa se voitti 2-1.

Tällä matsilla on suuri merkitys MM-kisapaikkojen suhteen. Lohkossa on enää neljä ottelua jäljellä, ja Slovakialla olisi kurottavaa neljä pistettä. Jos se nyt häviää, niin kisapaikka on sitten jo mennyt ohi.

Dzuyba ja Karpin ovat riidoissa


Venäjältä Karavajev, Magkeyev sekä Ionov ovat loukkaantuneina sivussa. Artem Dzyuba on ollut jo pitkään riidoissa Karpinin kanssa, eikä suostu pelaamaan tämän valmentamassa joukkueessa. Miranchuk taas on pelikiellossa.

Napolin keskikenttäpelaaja Lobotka lähti Slovakian maajoukkueen matkaan, vaikka Napolista toivottiin, että ei olisi lähtenyt. Myöhemmin sitten Lobotkalla todettiin lihasvamma, eikä hän ole mukana. Weissilla on takareiden kanssa ongelmaa, eikä hän ole mukana.

Venäjän voittokerroin on 1.90-paikkeilla, eikä se ole pelattavissa. Slovakian paras maalintekijä karsinnoissa on ollut kahdella maalilla toppari Milan Skriniar, joten ei sen kärki vaikuta kovin vaaralliselta. Eikä vaikuta Venäjänkään kärki, kaksi maalia per matsi pikkuisia Kyprosta ja Maltaa vastaan on rutiinisuoritus.


Alle 2 maalia asian handicap saa tähän matsiin kertoimeksi yli 2.20. Kokeillaan sitä pienellä, jos matsi menisi ylivarovaiseksi, kun kumpikaan ei halua missään nimessä hävitä.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Alle 2 maalia asian handicap @2.23

LeoVegas - Lue arvostelu

2.23

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.23

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.23

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.23

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.16

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders