Käpylä Grand Prix: Vermo - Helsinki

Julkaistu: 10.11.2018 10:33


Käpylä Grand Prix: Vermo - Helsinki
Käpylä Grand Prix | Vermo - Helsinki | 17.00
Tänään juostaan T76-kierroksen päälähtönä perinteinen 2600 metrin tasoitusajo Käpylä Grand Prix. Ensimmäisenä maalissa olevaa odottaa 10 000 euron ykkösrahat.

Kertoimia katsellessa oma huomio kiinnittyy numeroon 8 Excalibur It, joka on tauon jälkeen äitynyt hienoon kuntoon. Sillä kävi viimeksi juoksunkulun suhteen hyvä tuuri, kun keulassa juossut Andree stoppasi kuin seinään kierros jäljellä. Niko Jokelan ohjastettava sai periä kuolemasta keulapaikan ja vastasi siitä maaliin saakka.

Päivän lähtöpaikka ihan hyvä, koska se saa voltata yksin etuvoltin takarivistä. Edessä oleva 1 Ebu B.Boko on ihan asiallinen avaaja ja Niko Jokela saa valita haluaako kääntää hevosensa heti toiselle radalle vai edessä olevan imuun. Tulossa on todennäköisesti tasaisen reipas matkavauhti mikä sopii Excalibur Itille. Tämä skenaario taas ei suosi takamatkan kovia hevosia, sillä etupaalulla on jamie Hynemanin tapaisia vauhdinpitäjiä.

Ihan voittoon saakka en Excalibur Itin kohdalla jaksa uskoa, mutta tasaisen kovan matkavauhdin jälkeen sen pitäisi taistella top3 sijoituksista.

Paranneltu 150€ bonus tarjolla Betssonille - Vain VB:ltä!


Betsson paransi bonustaan 100€:sta jopa 150 euroon kaikille uusille pelaajille, jotka liittyvät veikkausbonukset.comin kautta. Kierrätysvaatimus bonukselle on vain 3x kertaa, joten kyseessä yksi markkinoiden parhaista bonuksista. Hyödynnä bonus 18.11 mennessä! Lue lisää Betsson arvostelusta tai siirry sivustolle suoraan.
betsson: hyödynnä paranneltu 150€ ensitalletusbonus >>

Pelivalintamme:

TOP3 Excalibur It @4.75

Unibet - Lue arvostelu

4.75

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

4.75

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

4.75

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

4.75

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan