Lähtö 7: Vermo - Helsinki

Julkaistu: 10.11.2018 11:27


Lähtö 7: Vermo - Helsinki
Lähtö 7 | Vermo - Helsinki | 15.40
Lähtö 7 on ennakolta todella tasainen mailin ryhmäajo. Tässä otamme kantaa H3H-vedossa kolmikkoon Mr Hot Shot, I'm Just A Sund ja William Pine.

Avauksesta on odotettavissa todella tulista. 1 Ellibot Boko lähtee kovaa. 2 Everest De Ginai avasi todella kovaa ensimmäisessä startissaan Suomessa. I'm Just A Sundilla riittää myös lähtönopeutta. Lisäksi ulompaa ainakin 6 Mr Hot Shot ja 8 Tapiro Jet panostavat starttiin.

Tämä avaa mahdollisuuksia Tapio Perttusen ohjastamalle ja valmentamalle William Pinelle. Viime juoksu meni pipariksi, mutta toissa kerralla ruuna avasi keulaan, antoi sen pois ja kiitti lopussa vetoavusta voittaen tulisella kirillä. Samanlaisella suorituksella se taistelee tässä voitosta.

H3H-vedossa se maistuu todella paljon saadessaan hyvän selkäreissun nopeiden avaajien takana. Im Just A Sund palaa tähän tauolta ja Mr. Hot Shotin lähtörata on hieman liian ulkona.

Paranneltu 150€ bonus tarjolla Betssonille - Vain VB:ltä!


Betsson paransi bonustaan 100€:sta jopa 150 euroon kaikille uusille pelaajille, jotka liittyvät veikkausbonukset.comin kautta. Kierrätysvaatimus bonukselle on vain 3x kertaa, joten kyseessä yksi markkinoiden parhaista bonuksista. Hyödynnä bonus 18.11 mennessä! Lue lisää Betsson arvostelusta tai siirry sivustolle suoraan.
betsson: hyödynnä paranneltu 150€ ensitalletusbonus >>

Pelivalintamme:

H3H William Pine @2.05

Unibet - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.05

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.05

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan