Kakkonen A-lohko: Viikingit - MP

Julkaistu: 10.05.2019 14:33


Kakkonen A-lohko: Viikingit - MP
Kakkonen A-lohko | Viikingit - MP | 17:00
Unibet Unibet
Huomenna lauantaina jatkuu Suomen Kakkosen A- lohkon ottelut, kun Helsingissä Heteniityn kentällä 1-6 tappiolla kautensa avannut FC Viikingit saa vieraakseen 2-0 kotivoitolla kauden avanneet Mikkelin Palloilijat.

Viime kaudella Viikingit ja MP kohtasivat kahdesti, mikkeliläisten voittaessa kummatkin keskenäiset ottelut. Kesäkuussa MP haki vierasvoiton lukemin 2-4 ja syyskuussa Mikkelissä, MP piti oli parempi numeroin 3-2.

Viikinkien kauden avaus oli synkkä, kun Klubi04:n Nemanja Bigan iski avausmaalin jo kuudennella peliminuutilla, jonka jälkeen Klubi-04 karkasi Viikinkien kurittomuuden myötä karuihin 6-1 -voittolukemiin. Lisäksi keskikentän Ayuub Abdi katseli ottelussa kahdesti keltaistakorttia ja ajettiin korttien myötä ulos kentältä 75. minuutin kohdalla, joten somalialaista ei tänään Viikinkien kotiavauksessa nähdä.

Mikkelin Palloilijoiden kauden avaus alkoi Viikinkeihin nähde vakuuttavasti 2-0 kotivoitolla Urpolan tekonurmella. MP oli lähes koko ottelun niskan päällä kontrolloiden palloa ja hyökäten pitkiä hyökkäyksiä NJS:n kenttäpäädyssä. Maalihanat aukesivat 17. peliminuutilla, kun Antti-Ville Räisänen vei MP:n johtoon ja 7 minuuttia myöhemmin kulmapotkun jälkitilanteesta Joonas Nissinen laukoi MP:n 2-0 johtoon. Maalien jälkeen MP:n kontrolli pelistä kasvoi entisestään ja toisella puoliajalla joukkueella oli lukuisia maalintekopaikkoja, joita joukkue ei kuitenkaan saanut hyödynnettyä.

MP kuuluu Kakkosen lohko A:n ehdottomiin kärkijoukkueisiin ja joukkue on linjannutkin nousun tavoitteekseen. Joukkue on vahvistunut viime kaudesta entisestään, kun MP sai riveihinsä Kakkosen tasolle kovat brasilialaiset pelimiehet Filipe de Mellon siirtyessä ykkösen KTP:stä MP:n keskikentälle ja hyökkääjä Denisin tehdessä paluun Pietarsaaren Jarosta Mikkeliin. Lisäksi brasilialaisen Lucasin kuntoutuminen MP:n keskikentälle heti kauden alusta on suuri juttu joukkueelle.

MP tulee olemaan ottelussa erittäin vahvoilla ja nähtäväksi nää pystyykö Viikingit sisuuntumaan avauskierroksen tappiostaan kotiavauksessa. Kertoimet vieraiden voitolle ovat odotetusti alkukaudesta päin lepikkoa ja vieraille tarjottu kerroin 1,95 on todellinen lahja.

Pelivalintamme:

MP @2.04

Unibet - Lue arvostelu

2.04

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.95

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.95

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.95

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.95

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan