Eurooppa-liiga: Villareal - Zenit Pietari

Julkaistu: 14.03.2019 08:06


Eurooppa-liiga: Villareal - Zenit Pietari
Eurooppa-liiga | Villareal - Zenit Pietari | 22:00
Nordicbet Nordicbet
Villareal voitti Pietarissa 3-1, eli eiköhän Zenit ole se joukkue, joka putoaa. Villareal on ollut tällä kaudella Eurooppa-liigassa tyystin eri joukkue kuin La Ligassa. La Ligassa se on vajonnut putoamistaistoon. Tällä hetkellä Villareal on Espanjan liigassa juuri putoamisrajan päällä, vain piste erottaa sen rajan olla olevasta Celta Vigosta.
Viime liigaottelussa se voitti vieraissa Levanten 2-0, ja se oli Villarealille tärkeä voitto. Ennen viime viikonlopun ottelua Villareal oli vielä putoajan paikalla. Voitto oli kyllä tiukilla, Villareal teki kaksi maalia yliajalla.

Eurooppa-liigassa Villarealilla sitten kulkee. 3-1 -voitto Pietarissa oli erinomainen ottelu. Edellisellä kierroksella Villareal pudotti hyvön portugalilaisen joukkueen Sportingin. Lohkovaiheessa Villareal ei hävinnyt kertaakaan, tasureita tosin oli neljä, mutta kaikkinensa joukkue voitti lohkonsa.

Zenitkin voitti oman alkulohkonsa. Sillä oli ennen viime ottelua jakso, jossa se oli voittanut 11 ottelua 12:sta viime europelistäkotikentällä.
Zenitin tähtipelaaja Aleksander Kokorin on edelleen sivussa pahoinpitelyskandaalin vuoksi. Kokorinin futisura taisi loppua tähän tyhmyyteen, ja onhan se Zenitin joukkueelle menetys.

Zenit on kovassa paikassa. Se pitäisi tehdä vähintään kolme maalia päästäkseen jatkoon, eli joukkueen on pakko hyökätä. Zenit on tällä kaudella tehnyt vieraissa vähintään kolme maalia vain kaksi kertaa. Vaikka Villareal on ollut kehno joukkue, niin ajoittain se väläyttelee. Vajaa kuukausi sitten se voitti kotonaan Sevilla komeasti 3-0.
Zenitille ottelu on hankalampi, kotijoukkueella on noin kakkosen kerroin, ja lukemat ovat vielä laskussa. Hypätään siihen kyytiin mukaan.

Maaliskuun ajan parempi bonus Betsafelle!


Betsafe ja VB tarjoavat yhteistyössä kaikille uusille pelaajille paremman, jopa 200% bonuksen ensimmäiselle talletuksellesi koko maaliskuun ajan. Maksimitalletus on 50€, jonka triplaat liittyessäsi Betsafelle. Lue lisää Betsafe arvostelustamme tai siirry suoraan sivustolle alta.

Pelivalintamme:

Villareal @2.03

Coolbet - Lue arvostelu

2.03

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.00

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.00

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan