Superpesis: Vimpeli - Kankaanpää | KaMan sisäpeli tukossa

Julkaistu: 16.05.2019 13:17


Superpesis: Vimpeli - Kankaanpää | KaMan sisäpeli tukossa
Superpesis | Vimpeli - Kankaanpää | 18:00
Unibet Unibet
Vimpelin Veto sai makeaa mahan täydeltä, kun se haki avausottelusta voiton Joensuusta supervuoron jälkeen. Viime kauden välierissä JoMa suorastaan teurasti hallinneen mestarin Vimpelin Vedon, joten kalavelat tuli nyt ainakin hetkiseksi maksettua. Toisessa ottelussa Veto voitti paikallisvastuksensa Alajärven puhtaasti 2-0.

Kankaanpää Maila sen sijaan aloitti kauden tappiolla Alajärvellä ja voitolla Kempeleen Kiristä. Molemmissa otteluissa sisäpeli oli pahasti tukossa, eikä juoksuja olekaan kahteen otteluun syntynyt kuin kymmenen. Näistäkin neljä tuli yhdellä lyönnillä supervuoroparissa Kiriä vastaan. Neljään varsinaiseen jaksoon joukkue on siis lyönyt vain kuusi juoksua.

Vedon ulkopeliä voi pitää edelleen sarjan kärkipäähän kuuluvana, joten tässäkään ottelussa KaMa:lle ei voi montaa juoksua ennustaa. Vimpeli sen sijaan löi Joensuuta vastaan toisen jakson hurmoksen ansiosta 15 juoksua kahteen jaksoon ja AA:ta vastaan yhteensä kahdeksan juoksua.

Vimpeli voittaa ottelun kotikentällään yli 9 kertaa 10:stä, mutta perinteisiin Saarikentän juoksukarnevaaleihin ei jaksa nyt uskoa. Kankaanpää tuskin tulee saamaan yhtään mitään aikaiseksi ja under-raja on vedetty peräti 17,5 juoksuun.

Jos KaMa jää pariin juoksuun, tulisi Vimpelin lyödä melkoiset ravit käyntiin, jotta over syntyisi. Lisäksi, koska puhdas 2-0 -voitto on lähes selviö, Vimpeli tullee pelaamaan ottelussa vain seitsemän sisävuoroa.

Alkukaudella ei ole vielä hellekeleissä pelattu, eikä pelata tänäänkään. Lyöntisää on niin sanotusti normaalilla tasolla ja under houkuttelee.

Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

Alle 17,5 juoksua @2.02

Coolbet - Lue arvostelu

2.02

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.88

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan