Superpesis: Vimpeli - Kitee

Julkaistu: 16.08.2019 13:23


Superpesis: Vimpeli - Kitee
Superpesis | Vimpeli - Kitee | 17:30
Superpesiksen puolivälierien ennakkoon selkein ottelupari alkaa Vimpelin kotikentältä ja todennäköisesti myös päättyy sinne viikon sisällä, sillä Kiteen yksikin voitto tässä otteluparissa olisi valtava yllätys.

Kiteellä saattaa olla pieniä mahdollisuuksia kotikentällään, mutta vieraissa KiPan yllätykseen on kyllä hyvin hankala uskoa. Veto on ollut äärettömän vahva Saarikentällä myös tämän kauden ajan, sillä runkosarjan kaikista kotiotteluista Veto hävisi vain kaksi; kerran Joensuulle ja kerran Sotkamolle.

Kitee on viimeksi voittanut Saarikentällä vuonna 2012, minkä jälkeen joukkue on kuitenkin hävinnyt 13 kertaa putkeen ja näissä otteluissa voittanut vain yhden jakson. Edellisestä 26 jaksosta Kitee on siis voittanut Vimpelissä yhden.

Myös tämän kauden runkosarjan kohtaamisissa Veto oli selkeästi parempi voittaen kotonaan 2-0 (5-0, 14-1) ja vieraissa 2-0 (3-0, 3-1). Tasoero ja pudotuspelikokemus joukkueiden välillä on aivan mahdoton.

Kitee on hyvä ulkopelijoukkue, mutta ei niin hyvä, että se pystyisi kamppaamaan Vimpeliä. Myös Vimpeli on hyvä ulkopelijoukkue ja Kitee vastaavasti surkea sisällä. Tämän vuoksi odotettavaa on, että vieraat jäävät hyvin pieneen juoksumäärään ja kotijoukkue tekee tarvittavat.

Vaikka Veto on selkeä suosikki voittamaan, ei pudotuspeleissä mihinkään teurastukseen jaksa uskoa. Juoksuraja ottelussa on niin korkealla, että pienellä tätä paukkua pitää kokeilla.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Alle 17,5 juoksua @1.80

Mr Green - Lue arvostelu

1.80

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.80

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.80

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.80

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan