Superpesis: Vimpeli - Pattijoki

Julkaistu: 24.07.2020 13:47


Superpesis: Vimpeli - Pattijoki
Superpesis | Vimpeli - Pattijoki | 18.00
Eaglebet Eaglebet
Perjantain Superpesis-kierroksella Vimpelin Veto saa vieraakseen Pattijoen Urheilijat.

Vimpeli


Vimpeli on matsiin lähdetteässä sarjassa seitsemäntenä, yhdeksästä ottelusta joukkue on kerännyt matkaansa 13 pistettä juoksuerolla 70-65. Isännät lähtevät matsissa paluuta voittokantaan, sillä edellisellä kierroksella joukkue koki vieraskentällä tappion Siilinjärvelle numeroin 2-1 (0-7,4-3,2-0).

Tekeekö kova lyöjäosasto jälleen tuhojaan?


Vimpelin sisäpeli on alkukaudella ollut kohtalaisen hyvässä vireessä tuttujen onnistujien kera. Mikko Kanala on etenijätilastossa kolmantena, Perttu Ruuska taistelee kärkilyönneissä kärkipäässä ja kotiutusvastuuta ovat kantaneet Janne Mäkelä ja Elmeri Anttila. Ulkopelaamisessa sen sijaan on hieman parannettavaa, mutta uskomme kauden edetessä ulkopelin terävöityvän ja samalla Vimpeli noussee sarjataulukossakin ylemmäs.


Pattijoki


Pattijoki lähtee otteluun sarjan kuudennelta sijalta, tasapistein illan isäntien kanssa. Pattijoen juoksuero on isäntiä hieman heikompi (61-62), mutta vierailijat ovat onnistuneet kääntämään komeasti tiukkoja kamppailuita edukseen. Edellisellä kierroksella joukkue taipui kotonaan Kiteelle numeroin 0-2 (4-5,0-1).

Ulkopelin oltava tänäänkin iskussa!


PattU:n kenttään on lyöty juoksuja 6.9 juoksun keskiarvolla, se lukema on oikein mallikas. Lieneekin selvää että joukkue nojaa vahvaan ulkopelaamiseen myös tässä kamppailussa, sillä juoksutehtailuun lähdettäessä tulee Vimpeliltä tukkaan varmasti. Sisäpelaamisen syömähampaat isännillä ovat lyöjätilastossa sijalla 14 oleva Juuso Keski-Koukkari, etenijätilaston kymppi Timo Kallio ja kärkilyönneissä kuudentena oleva Sami Haapakoski.

Peli-idea


Me lähdemme tästä matsista hakemaan rahastusta isäntien kotivoitolla. Vimpelin Saarikenttä on ollut Pattijoelle todella hankala paikka vierailla, sillä Pattijoki on edellisen jaksonsa Vimpelin vieraana voittanut vuonna 2013. Potentiaaliahan Vimpelin joukkueessa on reilusti korkeammalle mitä sarjataulukko nyt osoittaa, uskomme sen näkyvän myös tänään kentällä. Pattijoki ei ole vielä tällä kaudella hävinnyt vieraissa, mutta ei ole myöskään pelannut itseään ennakolta vahvempia joukkueita vastaan, joten tänään joukkue on todellisessa testissä. Vimpeli nappaa itseään niskasta kiinni nolon SiiPe-tappion jälkeen, eikä anna Pattijoelle kotikentällään jaksovoittoa tänäänkään!

Coolbet - kaksi eri bonusvaihtoehtoa uusille pelaajille


Oletko uusi pelaaja Coolbetillä? Pääset nyt valitsemaan kahdesta eri tervetuliaisbonuksesta, jos liityt tänään. Valitse joko 50€ pelirahaa 10€ talletuksella tai isompi 100% talletusbonus 150€ saakka! Voit lukea lisää Coolbet arvostelustamme tai siirtyä suoraan pelaamaan alta.
Coolbet: siirry valitsemaan bonuksesi täältä ››

Pelivalintamme:

1X2: Vimpeli @2.65

Expekt  - Lue arvostelu

2.65

Lunasta 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.65

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.65

Betsafe tarjoaa uuden 150€ talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.65

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.6

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.6

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.6

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Zulabet - Lue arvostelu

2.6

Uusi Zulabet tarjoaa 200€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.6

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys