Superpesis: Vimpeli - Raahe

Julkaistu: 08.08.2019 11:11


Superpesis: Vimpeli - Raahe
Superpesis | Vimpeli - Raahe | 18:00
Raahe on tämän kesän positiivisimpia joukkueita. Joukkueen alkukausi oli kaiken kaikkiaan katastrofaalinen, kun ensimmäisestä kuudesta ottelusta ei tullut pistettäkään. Saatuaan padot auki, PattU:n peli on kuitenkin lähtenyt suorastaan lentoon.

Raahe on sarjataulukon sijalla seitsemän, mutta sillä on hyvät mahdollisuudet nousta vaikkapa viidennelle sijalle. Seinäjoki on vain kolme ja Hyvinkää kaksi pistettä edellä.

Ennen kaikkea Raahen pelissä on ollut ilahduttavaa hienot otteet sarjan kärkipään joukkueita vastaan, sillä ne valavat uskoa siitä, että Raahe voi menestyä myös syksyn pudotuspeleissä. Kovissa kärkijoukkueiden kohtaamisissa Raahe on tällä kaudella jo kahdesti voittanut jakson Sotkamossa, minkä lisäksi kotikentällään PattU kaatoi vastikään Joensuun Mailan puhtaasti 2-0.

Saarikentällä Raahe ei ole juhlinut sitten vuoden 2013. Tuolloin joukkueet kohtasivat välierissä ja Raahe iski superyllätyksen ja voitti kaksi ottelua viidestä. Lopulta Veto kuitenkin eteni finaaleihin, missä se hävisi Sotkamon Jymylle.

Aivan entisaikojen loistoa ei Raahessa vieläkään nähdä, mutta pientä pilkettä kuitenkin. Joukkue on yllätysvalmis.

Vimpeli on kärsinyt viime kierroksilla loukkaantumisista ja säästellyt kokoonpanoaan. Näin ollen myös peliotteet ovat ailahdelleet. Myös tänään numerolla yksi pelaa Viljo Sillanpää ja numerolla kaksi Ville Takala. Mikko Kanala on edelleen sivussa, ja tästä ottelusta lepäävät myös Olli Heikkala sekä Jere Saukko. Etenemisvoimaa puuttuu siis valtava määrä.

Vimpeli on tälläkin kokoonpanolla suosikki voittajaksi. Vähintään jaksovoittoon Raahe saattaa kuitenkin hyvin pystyä ja superkertoimet otetaan ihan pienellä paukulla kokeiluun.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

Tuplamahdollisuus: x2 @2.72

Coolbet - Lue arvostelu

2.72

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan