Superpesis: Vimpeli - Sotkamo

Julkaistu: 14.07.2019 12:15


Superpesis: Vimpeli - Sotkamo
Superpesis | Vimpeli - Sotkamo | 16:00
Superpesiksen kauden toinen El Klassikko pelataan tänään Vimpelin Vedon ja Sotkamon Jymyn välillä. Ottelussa haetaan jo vahvasti asetelmia syksyn otteluita ajatellen.

Sotkamo voitti joukkueiden ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen puhtaasti 2-0, joten Vimpeli janoaa nyt kotikentällään voittoa. Kunnian lisäksi panoksena on myös sarjapisteet, mitkä tulevat olemaan äärimmäisen tärkeitä molemmille runkosarjan loppusijoituksia ajatellen.

Sotkamo, Vimpeli ja Kouvola taistelevat tiukasti sijoista 1-3, millä on selkeä merkitys pudotuspelejä ajatellen juuri kotiedusta taistelun vuoksi. Ykköspaikka tuo kotiedun loppuun saakka ja kakkostilalla saa kotiedun vähintään välieriin.

Ennen sunnuntain ottelua Vimpeli on kahdeksan pistettä Jymyä karussa. Ero on syntynyt aivan viime kierroksilla, kun Jymy on kierrättänyt rotaatiotaan ja pelannut surkeinta peliään pitkään aikaan. Tämä ei ole yllätys, Jymyltä on ennenkin nähty tässä vaiheessa kautta pieni notkahdus, minkä jälkeen joukkue on tullut todella vahvana takaisin ja ollut pudotuspeleissä ylivoimainen.

Pieni mutu on, että tänä vuonna voisi hyvin käydä samalla tapaa ja Jymyn nousu alkaisi nimenomaan tästä ottelusta. Vimpeli ei ole vakuuttanut yhtään Sotkamoa enempää ja kerroinasettelu on aivan sekaisin. Tämä ottelu on lähes tasabookki ja Sotkamon yli 3,5 kertoimet kelpaavat harvinaista isommalla panoksella peleihin.

5€ pelirahaa vedonlyöntiin ilmaiseksi ilman talletusta!


Vedonlyöntisivusto LV Bet tarjoaa kaikille uusille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa ilman talletusta! Avaa ilmainen pelitili ja lähetä sähköpostia osoitteeseen bonus@lvbet.com aiheella 5€ Welcome Bet ja saat pelirahaa täysin ilmaiseksi! Voit lukea tarkemmat ohjeet ja lisätietoja tarjouksesta täältä tai siirtyä suoraan alta LV Betin tarjoukseen!
LV BET: Käy lunastamassa oma 5€ ilmaisrahasi täältä >>

Pelivalintamme:

1x2: Sotkamo @3.85

Coolbet - Lue arvostelu

3.85

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

3.65

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

3.65

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

3.65

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.55

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan