Salibandyn MM-kisat: Viro - Puola

Julkaistu: 02.12.2018 11:41


Salibandyn MM-kisat: Viro - Puola
Salibandyn MM-kisat | Viro - Puola | 19:00

Viro ja Puola starttasivat MM-kisat melkoisilla läpsyttelyillä. Viro kukisti hidastempoisessa ottelussa Australian lukemin 11.5. Maaleja Viro iski pelitapahtumiin nähden hieman liikaa, sillä Australian maalivahtia parempia veskareita näkee Suomessa jokaista puulaakisarjaa myöden. Puolakaan ei joutunut antamaan parastaan Thaimaata vastaan, vaan se "tyytyi" 5-2 voittoon.

Viro ja Puola ovat keskenään hyvin tasaväkiset kilpakumppanit. Viron etuna on se, että pelaajia löytyy Ruotsin eri divaritasoilta useita, kun Puola joutuu tyytymään lähes täysin omiin pääsarjapelaajiin. Kummankin joukkueen otteita nähneenä voi kuitenkin todeta, että tänään nähdään tiukka kamppailu, joka voi kääntyä kumpaan suuntaan vain. Viro on ehkäpä joukkueista hieman liikkuvampi, mutta Puola voittaa fyysisyydessä. MM-karsinnoissa joukkueet kohtasivat viime helmikuussa ja tuolloin Viro oli vahvempi maalein 5-4. Edellinen kohtaaminen MM-kisoissa on vuodelta 2012, jolloin Viro voitti niin ikään maalilla, 4-3.

Rizk tarjoaa Puolan voitolle kertoimeksi peräti 5.80, mikä on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Myös Coolbetin tarjoama 1.95 kerroin +2.5 handicapille on pelaamisen arvoinen.

Täysin uusi Rizk vedonlyönti on nyt avattu!


Suomalaisten suosima Rizk.com on avannut nyt myös vedonlyönnin. Yksi markkinoiden parhaimpia mobiilialustoja, nopeat kotiutukset ja kilpailukykyiset kertoimet ovat juuri sitä mitä Rizk tarjoaa. Rizkin kierrätys 100% bonukseen on vain 4 kertaa talletus ja bonus!

Siirry www.rizk.com suoraan tästä >>

  • Taustalla suomalaisosaamista
  • Todella nopeat kotiutukset
  • Aivan uusi bonus

Pelivalintamme:

Puola +2.5 @1.95

Coolbet - Lue arvostelu

1.95

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.76

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.76

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.76

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan