Koripallon MM-karsinta: Viro - Saksa

Julkaistu: 13.09.2018 12:25


Koripallon MM-karsinta: Viro - Saksa
Koripallon MM-karsinta | Viro - Saksa | 19:00
Viro isännöi Saksaa tänäiltana koripallon MM-jatkokarsinnoissa. Viro pääsi toiselle kierrokselle kahdella voitolla ensimmäisen kierroksen kuudesta ottelusta. Viro päihitti kertaalleen Iso-Britannian ja otti yllätysvoiton myös Israelista. Kesän harjoitusotteluissa Suomi kohtasi myös Viron kahdesti. Ensimmäinen ottelu Tallinnassa meni jatkoajalle saakka, joka lopulta päättyi Suomen voittoon. Toinen ottelu päättyi selkeästi Suomelle 95-76. Viro pelasi myös Iso-Britanniaa, Kreikkaa sekä Belgiaa vastaan harjoitusotteluita, häviten niistä jokaisen.

Saksa on porskuttanut karsinnoissa voittamattomana. Joukkue teki kaksi kertaa kovan tempun voittamalla Serbian sekä kotona että vieraissa. Karsinnoissa heillä on mukana kaksi kovaa NBA-miestä, kun Oklahomaan juuri tänä kesänä siirtynyt Dennis Schröder toimii joukkueen pelintekijänä sekä iso laitahyökkääjä Maximilian Kleber on myös mukana.

Viron pelaajamateriaali ei ole kovin kummoinen, mutta he pystyvät hyvään joukkuepeliin. Yksi karsinnoissa heidän parhaista onnistujistaan oli Sander Raieste. Tämä takamies pelaa Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. Jo tämä kertoo melko hyvin Viron tasosta, kun paras pelaaja ei pelaa lähelläkään Euroopan kärkiliigoja.

Saksalaiset tietävät, että vierasreissu Tallinnaan ei ole helppo. Heillä on fiksu valmentaja, joka varmasti painottaa joukkueelleen kollektiivisen joukkuepelin tärkeyttä. Saksa on jättimäinen suosikki, kun Bundesliigan pelaajat vahvistettuna NBA-miehillä lähtee vyöryttämään virolaisia. Vedonlyönnissä tasoituskin on suuri, mutta näemme joukkueiden tasoeron vieläkin suuremmaksi ja uskallamme olla Saksan puolella tässä ottelussa.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Saksa -22,5 @1.88

Unibet - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.88

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.88

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.88

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

1.82

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.80

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan