ECS Season 5 Europe: Virtus.pro - NiP

Julkaistu: 14.03.2018 13:03


ECS Season 5 Europe: Virtus.pro - NiP
ECS Season 5 Europe | Virtus.pro - NiP | 21:00

Eiliseltä jäi karvas maku puolalaisille suuhun, mutta miten käy tänään kun ruotsalaiset avaavat kautensa?
LeoVegas LeoVegas
Eilen käynnistynyt ECS Season 5 jatkuu tänään kahden pelin verran, kun puolalainen Vp ja ruotsalainen NiP ottavat yhteen kahdesti. Virtus.pro ehti eilen pelata neljästi ja peleistä jäi luu käteen, kun vain yksi voitto tuli. Astralis ensiksi pyyhkäisi puolalaiset menemään infernossa 8-16 ja cachessa 12-16. Tämän jälkeen tiimi otti yhteen FaZen kanssa ja ensimmäisen kartan jälkeen vaikutti, että isoja mahdollisuuksia tiimillä ei ole (8-16) toisessakaan. Trainissa Vp kuitenkin veti erittäin vakuuttavan 13-2 johdon, mutta onnistui pelin jotenkin hyytymään kahdelle jatkoajalle, jolta se lopulta kuitenkin väänsi 22-20 voiton. NiP ei ole vielä avannut ECS kauttaan, mutta Pro Leaguessa peli on mennyt hyvin, kun alla on 4 voittoa ja kaksi tappiota.

Virtus.pron pelien seuraaminen fanina on ollut tuskaa jo pidempään ja luottoa ei kasvata yhtään se, että ei tiedä yhtään ennalta millä ilmeellä tiimi peliin lähtee. Tiimiltä ei enää löydy selvää ykkössuorittajaa ja erittäin noloja aloittelijan virheitä nähdään tiimiltä urakalla. Näitä nähtiin monia eilen Astralista vastaan ja peli oli hetken aikaa voitettavissakin, mutta lopulta virheitä vaan tuli liikaa. NiP voi iskeä näihin heikkouksiin erittäin hyvin ja samanlaista uinahtelua tuskin tullaan näkemään kuin FaZelta trainissa joten joutuvat puolalaiset taikomaan ihmeen voittoa juhliakseen.

Tiimit kohtaavat tänään kahdesti, kun ensiksi ottavat yhteen trainissa ja tämän jälkeen miragessa johon tämä vihje liittyy. Mirage on pikkuhiljaa hiipinyt ninjojen pelattaviin karttoihin ja peli on ollut melko hyvää siinä. Viimeksi lanilla siinä kaatui Liquid jota pidetään yhtä parhaina tiimeistä siinä. Aikoinaan se oli Virtus.pron paras kartta, mutta viimeisen vuoden aikana tiimi on pelannut sitä vähemmän ja vähemmän ja tuntuu monesti, että tiimillä ei ole mitään ideaa miten puolustaa kartassa.

Ensimmäinen kartta tulee varmasti antamaan paljon suuntaa tähän peliin, mutta huomioiden että Virtus.pro on voittanut vain 1/18 pistoolikierrosta viime peleissään niin tommoisella suorituksella pelejä on hyvin hankala voittaa. Puolalaisia ei myöskään varmasti yhtään lohduta se, että Dennis on yksi pelin parhaita pistoolin käyttäjiä. Tänään peli ratkeaa aikaisin, sillä jos NiP saa vahvan alun peliin niin en vain näe mahdollisena että Vp kömpisi enää takaa, kun sitä ei ole nähty heikompiakaan vastaan.
Betway tarjoaa ilmaisvetoja joka viikko! Lyömällä viikon aikana kolme tai enemmän kohteita sisältäviä vetoja, eli ns. triploja 25€ panoksella minimikertoimella 3, palkitaan sinut 25€ ilmaisvedoilla!
Lue ilmaisvedoista lisää täältä ->->

Pelivalintamme:

NiP -4.5 @1.95

Betway - Lue arvostelu

1.95

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.80

Stay cool & nappaa 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan