CS:GO: Vitality - Liquid

CS:GO: Vitality - Liquid
CS:GO | Vitality - Liquid | 20:30 | 16.9.2021
Kohde sulkeutuu: 16.09.2021 20:30
CS:GO BLAST Premier Fall Groups 2021 turnauksessa alkavat pudotuspelit joissa on tarjolla torstaina 16. syyskuuta kello 20:30 varsin kuuma ja mielenkiintoinen ottelu Team Vitalityn sekä Team Liquidin välillä. Ottelun voittaja jatkaa yläkaavion finaalipeliin, häviäjä tipahtaa alakaavioon, josta tie turnausvoittoon on kivisempi. Joukkueiden edellinen keskinäinen kohtaaminen ratkesi pitkävan kautta, nähdäänkö tässä ottelussa myös täysi kolmen kartan matsi?Vitality noussut TOP 5 joukkueeksi


Team Vitality on tällä hetkellä hyvässä formissa. Ranskalaisjoukkue nousi tällä viikolla HLTV-rankingissa TOP 5 joukkueeksi ensimmäisen kerran puoleen vuoteen, kiitos hyvän runin ESL Pro Leaguessa. Vitality eteni edellä mainitussa turnauksessa finaaliin asti mutta turnausvoiton sijaan käteen jäi kakkossija, kun Natus Vincere voitti Grand Final ottelun tiukasti 2-3. Yksi hyvä turnaus ei tietysti kerro koko totuutta mutta isommassakin kuvassa Vitality on pelannut hyvin kesällä 2021.

Taskussa on monta sijoitusta TOP 4 tonteilla eri turnauksissa, edellisen 3kk:n voittoprosentti on kova 73,3% ja edellisestä yhdeksästä ottelusta joukkue on voittanut seitsemän. Vitalityn ehdoton herra ja hidalgo on vuodesta toiseen Mathieu “ZywOo” Herbaut joka oli koko ESL Pro Leaguen toiseksi tehokkain pelaaja ratingilla 1.31. Vitalityn kannalta on kuitenkin varsin merkittävä asia että myös muut pelaajat ovat suorittaneet viime otteluissa ja esimerkiksi NaVi:a ja OG:ta vastaan Jayson ”Kyojin” Nguyen Van sekä Richard ”shox” Papillon olivat mukavasti plussan puolella mikä ei ole aina selviö Vitalityn otteluissa.


Liquid myös hyvässä vireessä


Team Liquid lähtee niin ikään hyvässä iskussa illan CS:GO otteluun. Jenkkijoukkue eteni ESL Pro Leaguessa neljännesvälieriin mutta joutui taipumaan lopuksi Heroicille kolmannen kartan jatkoajalla lukemin 19-16. Turnauksen kahdeksan parhaan joukkueen pääseminen oli hyvä saavutus mutta toisaalta joukkueen voitot turnauksessa irtosivat Entropiqa, Fnaticia, Ninjas in Pyjamasia, Team Onea ja FURIA:a vastaan. Edellä mainituista joukkueista yksikään ei ole sitä terävintä kärkeä kuten Gambit jolle Liquid hävisi lohkovaiheessa 1-2 (16-12 Inferno, 16-19 Vertigo, 12-16 Mirage). Yhtä kaikki joukkue on voittanut viimeisestä yhdeksästä ottelustaan kuusi ja Liquidin kolmen kuukauden voittoprosentti on 60%.

EliGE:llä oli juuri vuosipäivä Liquidin kanssa.Saavatko Stewie2k ja kumppanit napattua kartan ranskalaisilta?


Odotamme tästä ottelusta tasaista kamppailua. Molemmat joukkueet hyppäävät serverille taskussaan allaan tappio mutta myös neljällä voitolla edellisestä viidestä. Vitality on ennakkoon Liquidia vahvempi kartoissa Mirage, Nuke sekä Vertigo (nämä kaikki kolme Vitality hävisi NaVi:lle) kun taas Liquid on suorittanut hyvin Dust2, Inferno ja Overpass mapeissa. Ancient on molempien banni ja sitä tuskin pelataan – vai jääkö se yllättäen kolmanneksi kartaksi?

Uskomme Vitalityn vievän ottelun lopulta nimiinsä mutta Liquid voisi napata karttapallon mahdollisesti Infernossa tai Overpassissa. Jenkit voittivat edellisessä Heroic tappiossa juuri Overpassin ja Gambit tappiossa Infernon. Tilastot myös kertovat, että Liquidin otteluissa on päädytty 40%:sti Liquidin 2-0 voittoon tai 30%:sti 1-2 tappioon… Tulosvedossa Vitalityn 2-1 voitto toisi reilun 3.20 kertoimen mutta me kokeilemme ujompaa pelivaihtoa "ottelussa yli 2.5 karttaa".

Pelivalintamme:

Ottelussa yli 2.5 karttaa @2.07

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.07

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.05

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.05

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

2.05

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.04

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.04

Fansbet - lunasta 2x20€ ilmaisvedot vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.00

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Luckbox - Lue arvostelu

1.92

Luckbox - Avaa tili ja tuplaa ensitalletuksesi eSport vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan