CS:GO: Vitality - Virtus.pro

CS:GO | Vitality - Virtus.pro | 17:00
Kohde sulkeutuu: 11.12.2021 17:00
Tukholmassa pelattava IEM Winter 2021 CS:GO turnaus on edennyt semifinaalivaiheeseen. Molemmat semifinaaliottelut, Vitality vs. Virtus.pro sekä G2 – NiP pelataan lauantaina 11. joulukuuta ja molempiin otteluihin löydät pitkävetovihjeen sivuiltamme.

Välierien avausottelussa ranskalainen Vitality on hienoinen ennakkosuosikki Virtus.pro:ta vastaan. Uskomme kuitenkin että luvassa on tasainen kamppailu 1. kartasta lähtien!

Joko Vitality nappaa turnausvoiton?


Vitality lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina ja ihan ansaitusti. Joukkue on tällä hetkellä Natus Vinceren jälkeen yksi maailman parhaista jengeistä, josta osoituksena paikka HLTV-ranginkin sijalla 2. Vitalitylta kuitenkin puuttuu pelaamisestaan tietty tasaisuus ja suosikin asemasta sekä hyvästä formista huolimatta joukkue ei saa päälle pitkää voittoputkea ja erityisesti kahdessa Grand Final ottelussa Vitality ei ole pystynyt nostamaan tasoaan sitä kuuluisaa yhtä pykälää, jolla pokata pokaaleja ennen NaVia.

Tähän otteluun lähdettäessä Vitality on voittanut edellisestä viidestä ottelusta kolme, edellisestä kymmenestä kuusi ja joukkueen kolmen kuukauden voittoprosentti on 67.9%. Kartoista Vitalitylta on kulkenut parhaiten Dust2, jossa joukkueella on voittoprosentti 70% sekä Mirage voittoprosentilla 67%. Hieman yllättävästi ranskalaisen surkein voittoprosentti löytyy tällä hetkellä Vitalityn first pick kartassa Overpassissa lukemalla 50%.

Vitality on kyllästynyt häviämään veli venäläisille, miten käy lauantaina?Virtus.pro piristynyt syksyn kuluessa


CIS-joukkue VIrtus.pro aloitti vuoden 2021 mallikkaasti nappaamalla cs_summit 7 voiton ja IEM Katowice 2021 turnauksen kakkossijan. Joukkueen kesä mene kuitenkin ilman sen suurempaa menestystä mutta syksyllä Pinnacle Fall Series voitto ja Tukholman Major-turnauksen sijoille 5-8. sijoittuminen ovat olleet kaivattuja onnistumisia YEKINDARILLE, Jame:lle ja kumppaneille. Virtus.pro on tällä hetkellä HLTV-rankingin sijjalla 6. ja joukkueen käyrä on ollut nousujohtoinen marraskuun alusta alkaen.

Virtus.pro on voittanut ennen Vitality ottelua viidestä pelaamastaan ottelusta kolme ja kymmenestä edellisestä kuusi. Tilastot ovat siis näiltä osin identtisen Vitalityn kanssa. Virtus.pro:n kolmen edellisen kuukauden voittoprosentti on tasan 60%. Kartoista VP:lle on maistunut parhaiten Vitalityn suosikkivalinta Overpass voittoprosentilla 75%. Heikoiten VP:ltä on sujunut Mirage matalalla voittoprosentilla 43%.

VP oli lohkovaiheen paras joukkue, jatkuuko hyvä vire pudotuspeleissä?Tasaiset alkutahdit?


Tästä lauantai-illan ottelusta on lupa odottaa varsin pätevää Counter-Strike viihdettä. Voittaja etenee IEM Winter finaaliin ja lähtökohdat matsiin ovat varsin tasaiset. Serverillä nähdään myös paljon yksilötason huippuosaamista muun muassa ZywOo:n ja tässä turnauksessa ratingilla 1.35 pelanneen Jamen toimesta. Me uskommekin, että ottelu lähtee heti alusta alkaen liikkeelle varsin tasaisesti ja jo 1. kartassa pelataan yli 25.5 kierrosta.

Joukkueet ovat kohdanneet tänä vuonna kolme kertaa ja pelanneet yhteensä seitsemän karttaa, joista kuudesti on ylitetty kyseinen raja. Virtus.pro valitsee yli joka toisessa ottelussa Infernon omaksi karttavalinnakseen ja joukkueet ovatkin pelanneet Infernon jokaisessa kolmessa kohtaamisessa. Jokaisessa yhteisessä Infernossa on pelattu vähintään 26 kierrosta ja kerran ratkaisu on haettu jatkoajalta. Infernon lisäksi myös muissa todennäköisesti pelattavissa kartoissa kuten Dust2:ssa tai Overpassissa tilastot ovat varsin tasaiset ja puoltavat vähintään 10-16 tai 16-10 tulosta taululle.

Pelivalintamme:

Ottelun 1. kartassa yli 25.5 kierrosta @1.6

Osuma
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.6

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Pixel.bet - Lue arvostelu

1.55

Pixel.bet - Uusi eSports vedonlyöntisivusto muhkealla bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Vbet - Lue arvostelu

1.55

Vbet - Nappaa 20€ ilmaisveto & lyö vetoa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Luckbox - Lue arvostelu

1.51

Luckbox - Avaa tili ja tuplaa ensitalletuksesi eSport vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.5

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan