Eurooppa Liiga: Vitesse - Basel

Julkaistu: 09.08.2018 14:13


Eurooppa Liiga: Vitesse - Basel
Eurooppa Liiga | Vitesse - Basel | 21:00
Royal Panda Royal Panda
Hollantilainen Vitesse isännöi sveitsiläistä Baselia tänään Eurooppaliigan karsinnassa. Basel oli mukana myös Mestarien liigan karsinnoissa, jotka kuitenkin päättyi kehnosti. Basel hävisi ensimmäisessä parissa PAOK:ille yhteismaalein 5-1. Nyt joukkue jatkaa kuitenkin Eurooppaliigaa ja on tähän ottelupariin lähdettäessä suosikki.

Basel on markkina-arvoltaan noin kaksi kertaa suurempi joukkue kuin Vitesse. Baselin arvokkain pelaaja on Silvan Widmer, jonka markkina-arvoksi on ilmoitettu about 8,5 miljoonaa euroa. Vitessen arvokkain pelaaja on taasen joukkueen kapteeni Bryan Linssen 4 miljoonaa euroa. Basel sai juuri hiljattain uuden valmentajan ja vaikutus ilmeisesti näkyi heti. Joukkue pelasi huonon harjoituskauden, joka täyttyi häviöistä. Uudeksi päävalmentajaksi astui Marcel Koller ja joukkue otti heti 4-2 voiton. Piristyruiske tässä muodossa ei varmasti ole huono joukkueelle, mutta aika näyttää kuinka hyvin uuden valmentajan systeemit istuvat joukkueeseen koko kautta silmällä pitäen.

Vitesse pelasi Eurokarsinnoissa romanialaista FC viitorulia vastaan ensimmäisellä kierroksella. Yhteismaalein 5-3 hollantilaiset oli parempia. Joukkue sijoittui viime kaudella Hollannin pääsarjassa kuudenneksi ja pelasi viime kaudella myös Eurooppaliigan lohkovaiheessa. Kuuden ottelun jälkeen kasassa oli yksi voitto ja jääminen lohkon hännille. Vitessen jatkaminen lohkovaiheeseen tänä vuonna on hyvin epätodennäköistä.

Molemmat joukkueet ovat aggressiivisia hyökkäämään. Marcel Koller on valmentajana tilastoinut 490 ottelussa joukkueidensa kanssa lähes 3 maalia per peli, joten hän varmasti antaa Baselille vapauksia hyökätä, eikä turhaan jarrutella ja pelata passiivisesti. Pidämme Baselin kerrointa tarpeeksi hyvänä tähän peliin, mutta otamme varmistuksen ja pelaamme draw no bet-vaihtoehdolla, joka sulkee tasapelin mahdollisuuden pois. Tasapelin tullessa panos palautuu.

Voita matka Los Angelesiin - Tapaa Zlatan!


Osallistu www.bethard.com arvontaan ja voit voittaa matkan kahdelle Los Angelesiin syyskuussa. Voittajalle luvassa lennot,hotellit, VIP-liput LA Galaxyn otteluun ja tapaaminen itse Zlatan Ibrahimovicin kanssa!

Lue kampanjasta tarkemmin täältä: Voita matka Losiin & tapaa Zlatan >>
Bethard: Osallistu arvontaan heti tästä >>

Pelivalintamme:

Basel - tasapeli ei vetoa @1.83

Unibet - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.83

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.82

Täysin uusi Rizk vedonlyönti on nyt avattu!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.80

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.80

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.80

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

1.80

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.80

Hyödynnä 100€ bonus vasta avatulla sivustollaLue arvosteluSiirry pelaamaan