Voittaako Suomi MM-kultaa? Lyö vetosi kertoimella 50,00!

Julkaistu: 07.05.2018 15:00


Voittaako Suomi MM-kultaa? Lyö vetosi kertoimella 50,00!
Jääkiekon MM | Voittaako Suomi MM-kultaa?
Peliaikaa: 15.5. klo 13:15 asti
Mr Green Mr Green
Suomi on aloittanut MM-kisat kahdella komealla voitolla, kun sekä Etelä-Korea että Latvia kaatuivat lukemin 8-1. Ennen kaikkea Leijonien tulikuuma ykkösvitja Sebastian Ahon johdolla on löytänyt hirmuisen vireen.

Loistavan startin saaneella Leijona-miehistöllä on pitkästä aikaa oivat mahdollisuudet aina MM-kultaan asti. Mr Greenin vedonlyöntisivustolla on myös todella kova tarjous , sillä saat Suomen kultamitalille peräti kertoimen 50,00! Normaalikerroin markkinoilla Suomen voitolle on vain noin 7,00, eli nyt kyse on todellisesta kerrointarjouksesta!

Huomioithan, että koska kyseessä on erikoistarjous, se on voimassa vain Mr Greenin uusille pelaajille. Tarjous ei kuitenkaan sisällä mitään kierrätysvaatimuksia, eli voit kotiuttaa voittosi heti osuman jälkeen.

Saat kertoimen, kun siirryt sivuiltamme Mr Greenin vedonlyöntiin ja rekisteröit uuden pelitilin. Tee tämän jälkeen talletus. Talletuksen tehtyäsi siirry MM-jääkiekon kertoimiin ja löydät sieltä voittajakohteen, mistä pääset valitsemaan Suomen kultamitalin voittajaksi. Lisätiedot tarjouksesta on kerrottu alla.
Mr Green: Lunasta Suomen kultamitalille kerroin 50,00 tästä >>

Voittaako Leijonat MM-kultaa? Käytä kerroin 50,00!


  1. Siirry tästä MrGreenin sivuille >>
  2. Avaa ilmainen pelitili
  3. Tee ensimmäinen talletus
  4. Löydät tämän jälkeen sivustolta Jääkiekon MM- kohteista kertoimen 50,00 Suomen kultamitalille
  5. Panosta kohteeseen 1€ ja mikäli Suomi voittaa kultaa, tienaat 50€

Voittaako Suomi MM-kultaa?

Vetoa lyödessä kohteen normaalit kertoimet näkyvät aluksi sivustolla, mutta kerroin 50,00 tulee näkyviin sen jälkeen, kun pelaaja on valinnut pelattavan pelikohteen vetokupongille.

Jääkiekon MM-kisat 2018 ovat täydessä vauhdissa. Suomi voitti lohkonsa ja kohtaa Sveitsin puolivälierissä torstaina kello 21:15. Sinulla on torstaihin 17.5. kello 16:00 asti aikaa käyttää MrGreenin tarjoama erikoiskerroin.
Mr Green: Lunasta Suomen MM-kullalle kerroin 50,00 tästä >>

Koska kyseessä on uusien pelaajien tarjous, liittyy siihen luonnollisesti sääntöjä ja ehtoja. Tarkemmat ehdot alla.

Mr Greenin kerrointarjous:
- Mikäli voitat, ei voitto sisällä kierrätysvaatimuksia
- Kerroin voimassa: 7.5. klo 15:00 - 17.5. klo 16:00
- Vain uusille Mr Greenin pelaajille
- Maksimipanos kohteeseen: 1€
- Vain suomalaispelaajille
- Tarjous ei poista normaalia vedonlyöntibonusta
- Saat erikoiskertoimen lisäksi MYÖS Mr Greenin 2x25€ ilmaisvedot käyttöösi - nämäkin ilman kierrätysvaatimuksia.

Leijonat MM-kultaan?


Tanskan MM-kisoihin valittu Leijona-joukkue on hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Kokemus tässä tapauksessa ei katso ikää, kun joukkueen kapteenina häärii muuan Mikael Granlund, joka on ollut johdattamassa Leijonia MM-kultaan Bratislavassa ilmaveiveineen. Minnesota Wildin hyökkääjä omaa johtajan taidot ja tuleekin tulevaisuudessa kantamaan Mikko Koivun perintöä sille vaatimalla arvolla.

Suomen joukkueen monipuolisuus korostuu, kun Lauri Marjamäki on valinnut ehkä joidenkin mielestä liian Kärpät-pohjaisen materiaalin, mutta mies tietää selvästi mitä joukkueeltaan haluaa. Ei ole sattumaa, että joukkueessa viilettää yksi viime kauden parhaista suomalaisista kiekkoilijoista Sebastian Ahon muodossa ja Oulun-poika laittaa mustaa verkkoon karmealla prosentilla. Ahon lisäksi joukkueesta löytyy viime NHL-kauden paras suomalainen pelaaja, eli Mikko Rantanen, joka pystyy ison kokonsa ja peliälynsä ansiosta siirtämään vastustajan kuin vastustajan pois tärkeältä pelialueelta ja näin luoden tilaa ketjukavereille.

Puolustaminen tai maalivahti-peli ei tule myöskään olemaan Suomelle ongelma, sillä puolustukseen mahtuu lupaavaa kiekkoilijaa ja tulevaa NHL-pelaajaa, kun Miro Heiskanen dominoi omilla vahvuuksillaan ja Markus Nutivaara tuo oman NHL-kokemuksen mukaan. Maalilla Suomella on niin ikään loistava valikoima, mutta ykköskassarin paikan ottaa itseoikeutetusti Harri Säteri, joka torjuu Florida Panthers-organisaatiossa.

Mikäli uskot Leijonien mahdollisuuksiin, eikä sinulla vielä ole Mr Greenillä pelitiliä, suosittelemme käyttämään tarjouksen. Talletus on helppo tehdä sivustolle esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla. Voit lukea Mr Greenin sivustosta lisää arvostelustamme: Mr Green arvostelu & kokemuksia
Mr Green: Lunasta Suomen MM-kullalle kerroin 50,00 tästä >>

Pelivalintamme:

Maailmanmestari: Suomi @50

Mr Green - Lue arvostelu

50

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan