Veikkausliiga: VPS - FC Lahti | Kiikarit lähellä?

Julkaistu: 30.07.2018 12:40


Veikkausliiga: VPS - FC Lahti | Kiikarit lähellä?
Veikkausliiga | VPS - FC Lahti | 18:30
Royal Panda Royal Panda
Veikkausliigassa käydään Vaasan Hietalahdessa tänään kiivasta taistelua kolmannesta sijasta, kun nelosena oleva VPS kohtaa viidenneksi pudonneen FC Lahti.

Joukkueiden välinen piste-ero on kokonainen yksi piste ja isännät ovat tasapisteissä kolmantena olevan FC Hongan kanssa.

Petri Vuorisen suojattien peli kulkee tällä hetkellä kuin unelma. Vepsu on voittanut neljä peräkkäistä otteluaan ja se on päästänyt noissa peleissä tasan yhden maalin.

Viime kierroksella se kaatoi KuPSin vieraissa 2-1 Juho Lähteen ja Douglas Caen osumilla. Isännillä oli saumansa tasoittaa, mutta savolaisten maaliruisku Rasmus Karjalainen ei saanut pilkkua sisään.

Toni Korkeakunnaksen FC Lahti palasi voittojen tielle kaadettuaan Grönvitin 2-0 Lahdessa Mikko Hauhian ja Santeri Hostikan loppuhetkien osumilla.

Grönvit on uinut sen verran syvissä vesissä jo pitkään, ettei Kuhnureiden voitosta pidä tehdä mitään suurempia päätelmiä. Kolmannen pelinsä FC Lahden paidassa torjunut Oskari Forsman pelasi joka tapauksessa jo toisen nollapelinsä mikä lupaa hyvää jatkossa.

Lahtelaisten peliä varmasti sotkivat europelit Hafnarfjörduria vastaan, mutta nyt nekin ovat pelattu pois alta ja Korkeakunnas voi joukkoineen keskittyä vain ja ainoastaan Veikkausliigaan.

Joukkueet tasasivat toukokuussa pinnat 1-1 Lahdessa eikä kaukana noista numeroista liikuta tänäänkään. Raitapaitojen voittoputki ei kuitenkaan kestä sentään ikuisesti.
Bethard tarjoaa laadukkaan kattauksen vedonlyöntiä sekä kasinopelejä. Pelivalikoima on yksi markkinoiden laajimmista ja jokainen löytää varmasti omat lempikohteensa sivustolta. Bethard tarjoaa 100% / 100€ ensitalletus bonuksen. Lue Bethardin arvostelu täältä >>

Pelivalintamme:

X @3.20

Bethard - Lue arvostelu

3.20

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

3.20

Hyödynnä 100€ bonus vasta avatulla sivustollaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

3.10

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.95

Täysin uusi Rizk vedonlyönti on nyt avattu!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

2.91

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan