Ykkönen: VPS - Klubi-04

Ykkönen: VPS - Klubi-04
Ykkönen | VPS - Klubi-04 | 18:30 | 15.09.2021
Kohde sulkeutuu: 15.09.2021 18:30
VPS ottaa revanssin Klubi-04:sta kotonaan Elisa Stadionilla ja säilyttää hyvät kyttäysasemat Ykkösen kärkikaksikon imussa!
Ykkösessä viimeistä edellisellä runkosarjan kierroksella kohtaavat VPS ja Klubi-04 toisensa Elisa Stadionilla, Vaasassa keskiviikkona kello 18:30.

Vaasalaisten veri ei vapissut


Jussi Nuorelan luotsaama VPS toipui nopeasti harmittavasta TPS-kotitappiosta (1-2) ja otti välittömästi seuraavassa ottelussa PK-35:sta 2-0 kotivoiton Elisa Stadionilla Aleksi Pahkasalon ja Samuli Lindemanin neljän minuutin välein syntyneillä osumilla 14. ja 18.minuuteilla.

Voitollaan VPS säilytti kolmossijansa ja hyvät kyttäysasemat kärkikaksikkoon, missä sarjakärki RoPS on vaasalaisia viisi ja sarjakakkonen TPS vain yhden pisteen edellä. Voittaja nousee suoraan Veikkausliigaan ja kakkonen karsii liigan toiseksi viimeisen joukkueen kanssa toisesta liigapaikasta.

Runkosarjan päätöskierroksella VPS matkustaa EIFin vieraaksi Tammisaareen ensi sunnuntaina pelattavaan otteluun. Yksinkertaisena pelattava Ylempi loppusarja alkaa ensi viikolla.


Nollaneloselle kirvelevä tappio!


Mika Väyrysen luotsaama Nollanelonen kärsi sarjakärki RoPSille todella kirvelevän 0-1 kotitappion Bolt Arenalla viikonvaihteessa. Harmittavan tappiosta teki se, että tuomari Oliver Reitala tuomitsi lisäajalla vieraille kyseenalaisesti pilkun ja siitä Vertti Hänninen iski RoPSille tärkeän maalin ja vieraat veivät kaikki kolme pistettä Napapiirille mukanaan!

Hattuuntuneista lausunnoista ja kommenteista mitä isäntien pelaajilta ottelun tauottua kuultiin oli rivien välistä selkeästi luettavissa, että nuori helsinkiläisjoukkue taistelee yhä äärimmäisen tosissaan sarjapaikkansa puolesta ja on kaikkea muutakuin lyönyt hanskoja tiskiin. Jokainen sarjapiste huipputasaisessa Ykkösessä on siksikin tärkeä alempaan loppusarjaan valmistautuvalle Klubi-04:lle.

Ykkösessä jaetulla viimeisellä sijalla MuSan kanssa olevat Väyrysen suojatit saavat runkosarjan päätöskierroksella vastaansa Ykkösen kovimman vierasjoukkueen, sarjakakkosen TPS:n vieraakseen Bolt Arenalle!VPS ei menetä pisteitä ns. kuolemanottelussa


Vaasalaiset kärsivät Klubi-04:lle 0-1 vierastappion Bolt Arenalla elokuun puolivälissä. Tuo tappio on taatusti tuoreessa muistissa ja halutaan ehdottomasti kuitata nyt kotona.

VPS on tästä kaksikosta selvästi vahvempi joukkue ja sen henki on tällä hetkellä todella kova vaasalaisten puhaltaessa hienosti yhteen yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Raitapaidat ovat tavoitelleet liiganousua kauden alusta asti ehdottomana ainoana tavoitteenaan ja sen saavuttamiseksi minimitavoite on ottaa kotivoitto tästäkin ottelusta!

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

1X2: VPS @1.68

Coolbet - Lue arvostelu

1.68

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.65

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.65

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.65

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.65

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.62

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.62

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.61

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.6

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.6

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä