Ykkönen: VPS - PK-35

Ykkönen: VPS - PK-35
Ykkönen | VPS - PK-35 | 16:00 | 11.09.2021
Kohde sulkeutuu: 11.09.2021 16:00
Vaasalaisten veri on vapissut kahdessa viime pelissä, joista on tullut takkiin molemmilta kärkiseuroilta. Punamustat ei keskikastin joukkueena tule aiheuttamaan vaasalaisille toista kotitappiota koko kaudella!
Ykkösessä kohtaavat VPS ja PK-35 toisensa Elisa Stadionilla lauantaina kello 16:00.

VPS hävinnyt molemmille kärkiseuroille peräkkäin pudoten kolmanneksi


Jussi Nuorelan luotsaama VPS putosi kakkossijalta kolmanneksi juuri ennen maaottelutaukoa, kun vaasalaiset hävisivät ensimmäistä kertaa kotonaan Elisa Stadionilla tällä kaudella. Reissupeleissään yhä voittamaton (7-3-0) TPS kävi kaatamassa VPS:n 2-1 täysin ansaitusti kymmenen päivää sitten nousten puolestaan ensimmäistä kertaa liigakarsijan paikalle toiseksi tällä kaudella.

VPS:lle tappio oli jo toinen peräkkäinen, mikä oli myös ensimmäinen kerta koko kauden aikana, kun vaasalaiset ovat jääneet peräkkäisissä peleissään pisteittä. RoPS oli kotonaan VPS:ää 3-2 parempi kotonaan. Masentavampaa VPS:n näkövinkkelistä oli se, että kumpikin tappio tuli sen pahimmille vastustajille liiganousua silmälläpitäen. Ennen tämän viikonvaihteen sarjakierrosta kolmantena oleva RoPS on viisi pistettä jäljessä sarjakärki RoPSia sekä yhden pisteen perässä sarjakakkonen TPS:ää. Jotta sarjatilanne olisi vieläkin kutkuttavampi kerrottakoon, että Jaro on neljäntenä tasapisteissä VPS:n kanssa.

Vaasalaisilla on tämän pelin jälkeen runkosarjaa vielä kaksi peliä jäljellä. Nuo pelit se pelaa kotona Klubi-04:ää ja vieraissa EIFiä vastaan. Runkosarjan jälkeen pelataan yksinkertainen yläloppusarja kuuden parhaan joukkueen kesken. Kuusi heikointa joukkuetta pelaa vastaavasti sarjapaikastaa alemmassa loppusarjassa.

VPS:n osuman TPS:ää vastaan tehnyt Kalle Multanen nousi kasvatti välimatkaa joukkueensa sisäisen maalipörssin kärjessä. Multanen on nyt ampunut seitsemän osumaa, kun toisena oleva Steven Morrissey on yhä viiden maalin mies.


Punamustat jahtaa vielä ylemmän loppusarjan paikkaa - JIPPO-kotitappio tuli pahaan saumaan


Kimi Raimin luotsaama PK-35 on Ykkösessä seitsemäntenä ja taistelee tiukasti paikasta ylempään loppusarjaan, minne sillä on matkaa ennen viikonlopun pelikierrosta kolme pistettä.

Punamustat teki asiat itselleen hankalaksi kärsimällä maaottelutaukoa edeltävässä rästipelissä JIPPOa vastaan kotonaan 0-1 kotitappion tehottoman peliesityksen jälkeen. Kun useista maalipaikoista ei isännät onnistuneet maalia tekemään kiitti vieraista Nuutti Tykkyläinen vartti ennen täyttä aikaa nopean vaparin jälkitilanteesta iskemällään voittomaalilla.

PK-35 kohtaa vielä Vaasan reissun jälkeen JIPPOn heti uudelleen Joensuussa. Runkosarjan päätöskierroksella Punamustat puolestaan isännöi MP:tä.

Raimin suojattien maalitilaston kärjessä Jonathan Muzinga kuudella osumallaan. Daniel Rantanen on osunut neljästi.Vaasalaisilla ei ole enää varaa menettää pisteitä


Neljä edellistä kotipeliään ennen TPS-tappiota voittanut VPS tarvitsee kipeästi voittoja kahden tappion jälkeen ja kotonaan se myös todennäköisemmin pisteensä tästäkin eteenpäin tulee keräämään. Punamustille tarjoutuu kiusaajan rooli, mutta pistettä enempää Vaasasta tuskin on edes nappipelillä otettavissa. Tässä pelissä sellaista ei tule. Vaasaan jää kaikki kolme tärkeää pistettä!

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

1X2: VPS @1.8

Unibet - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.8

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.78

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.78

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.78

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.76

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.76

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.76

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä