Ykkönen: VPS - RoPS

Ykkönen: VPS - RoPS
Ykkönen | VPS - RoPS | 17:00 | 02.10.2021
Kohde sulkeutuu: 02.10.2021 17:00
VPS lähti jo kauden ennakkokaavailuissa Ykköseen yhtenä sen ehdottomista suosikeista julistautuen kovaan ääneen liiganousijoiksi! Nyt pohjalaisten on korkea aika vastata uhoonsa ja ryhtyä sanoista tekoihin. RoPS näyttäisi sarjan loppupelejä kohti hiipuneen ja sillä on käynyt pikemminkin munkki useissa loppukauden otteluissa. VPS ottaa huippujännittävässä pelissä kotivoiton!
Ykkösen ylemmän jatkosarjan 2.kierroksella VPS ja RoPS kohtaavat toisensa Elisa Stadionilla lauantaina kello 17:00.

VPS etenemässä junan lailla kohti tavoitettaan


Jussi Nuorelan luotsaama VPS avasi jatkosarjan arvokkaalla kotivoitolla EIFiä vastaan 2-0 lukemin.

Avausjakso sujui vielä tunnustelevissa merkeissä, mutta toisen jakson alussa isännät onnistuivat vihdoin maalinteossa Joonas Vahteran siirrettyä Vepsun 1-0 johtoon pelin 53.minuutilla. Huolellisesti kolmea pistettään turvannut VPS maalasi lopulta ottelun lopullisesti ratkaisseen 2-0 osumansa lisäajalla Kalle Multasen toimiessa pyövelinä! Voitollaan VPS nousi kolmossijalta kakkoseksi eli liigakarsijan paikalle sarjakärki RoPSin hävittyä yllättäen Gnistanille kotonaan!


Hiipuuko RoPSin kuntopiikki sittenkin juuri kauden kriittisimmillä hetkillä?


Mikko Mannilan luotsaama RoPS ei onnistunut nousemaan enää toistamiseen peräkkäisissä kotipeleissä kolmen maalin takaa tasapeliin, kun turistina kuin varhain ylempään jatkosarjaan selviytynyt Gnistan kävi kesyttämässä napapiiriläiset 4-3 lukemin Rovaniemellä!

Oulunkyläläiset onnistuivat horjuttamaan isäntien itseluottamusta kahdella nopealla maalilla iskettyään Rony Ahosen sekä Ykkösen maalikunkun Douglas Caen toimesta vieraat kahden maalin karkumatkalle ensimmäisen vartin aikana.

RoPSin hollantilaisvahvistus Nino Roffelsen kavensi tilanteen 1-2:een vielä avausjakson aikana. Gnistan kuitenkin iski toisella puoliajalla jälleen kahdesti. Tällä kertaa Fabian de Abreu ja Cae toistamiseen olivat maalintekijöinä ja Duarten suojatit kolme maalia karussa 86.minuutin jälkeen!

Toistuvasti pitkin kautta usein pelien loppuhetkillä tärkeitä pisteitä plakkariinsa viime hetkien osumilla käärineen RoPSin toiveet heräsivät taas eloon, kun isäntien ykköstykki Vertti Hänninen kavensi lukemat 2-4:een 90.minuutilla. Tuomarin antamalla lisäajalla ja sen viidennellä minuutilla syntynyt Mohammed Adamsin 3-4 kavennus syntyi kuitenkin pisteiden kannalta liian myöhään ja jättiyllätys oli valmis!Loppupeleissä VPS on tästä kaksikosta vahvempi - vapiseeko vaasalaisten veri vai vastaako se uhoonsa?


Tappionsa myötä RoPS putosi kolmanneksi heikomman maalieronsa turvin VPS:ään nähden. Molemmat ovat tasapisteissä ainoastaan yhden pisteen liiganousijan paikalla olevaa TPS:ää perässä

Todella kutkuttavat asetelmat tuovat tähän peliin oman ekstralatauksensa! Molemmat kauden aiemmat kohtaamiset olivat äärimmäisen tasaisia ja olisivat voineet päättyä mitenpäin tahansa. Vaasassa tasattiin silloin pisteet 2-2 ja Rovaniemellä RoPS oli parempi 3-2, vaikka pelillisesti vaasalaiset tuota peliä hallitsivatkin.

VPS ei ole hävinnyt kotonaan kuin TPS:lle (1-2) ja on ollut äärimmäisen kova Elisa Stsdionilla, minkä takia se nimenomaan on mukana Ykkösen kärkikahinoissa pitkin kautta. RoPS on hävinnyt kauden aikana kahdesti vieraissa (MuSa 1-3, EIF 2-3) eikä sen viimeaikaisten esitysten perusteella siitä taida sittenkään olla lunastamaan nuorella joukkueellaan siihen kohdistuneita odotuksia. Vaasalaiset lähtivät kauteen ehdottomina ennakkosuosikkeina ja nyt on aika lunastaa nuo odotukset. Tämä on se ottelu, mikä ratkaisee pitkälti onko VPS vähintään liigakarsijan paikalla. Todennäköisesti ilman voittoa nuo spekulaatiot voidaan kuopata.

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››

Pelivalintamme:

1X2: VPS @1.98

Mozzart - Lue arvostelu

1.98

Mozzart - Avaa pelitili ja lunasta 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.97

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.95

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.95

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.95

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.92

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä Scandibetin yksinoikeustarjous & Lunasta 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä