Vuoden valmentaja: Olli Ohtonen voittaa toista kertaa putkeen?

Julkaistu: 15.01.2019 12:00


Vuoden valmentaja: Olli Ohtonen voittaa toista kertaa putkeen?
Urheilugaala palkitsee jälleen Vuoden valmentajan ja Olli Ohtonen on ennakkosuosikki toista vuotta putkeen!
Urheilugaala 2019 järjestetään jälleen 17. tammikuuta. Vuoden urheilija on illan pääpalkinto, mutta myös muita mielenkiintoisia palkintoja on jaossa suomalaisille urheilijoille ja urheiluvaikuttajille. Myös vedonlyöntisivustot tarjoavat runsaasti kertoimia eri kategorioihin. Vuoden valmentaja kategoriassa havaitsimme suurimman vääristymän kertoimissa.

Olli Ohtonen on Iivo Niskasen henkilökohtainen valmentaja ja Suomen hiihtomaajoukkueen yksi valmentajista, nimenomaan keskittyen sprinttihiihtäjiin. Ohtonen on yhdessä Iivo Niskasen kanssa niittänyt menestystä huimasti. Plakkarissa on muun muassa olympiakultaa Sotshista parisprintistä 2014, mm-kultaa 2017 Lahden mm-kisoista 15 kilometriltä sekä pronssia parisprintiltä. Vuonna 2018 Iivo hiihti 50km olympiakultaa Koreassa.

Ohtonen on itse palkittu lukuisilla valmentajapalkinnoilla aikaisemmin. Ohtonen oli viime vuoden Urheilugaalassa vuoden valmentaja ja valittiin Suomen Valmentajat Ry:n toimesta myöskin vuoden valmentajaksi. Tänä vuonna sama toistui ja joulukuussa Suomen Valmentajat Ry antoi palkinnon jälleen Ohtoselle. Maastohiihto on Suomen sydämissä ja Iivo Niskanenkin on jälleen ennakkosuosikki voittamaan vuoden urheilija-tittelin sekä sykähdyttävimmän urheiluhetken palkinnon. Ohtosen rooli Iivon hiihdoissa on ollut suuri ja hänet valittaneen toista kertaa vuoden valmentajaksi myös Urheilugaalassa.

Vedonlyöntikertoimissa Ohtonen on ylivoimainen suosikki monella sivustolla. Esimerkiksi Coolbetillä ja Nordicbetillä Ohtosen kerroin on vain n. 1,30 mutta Rizk tarjoaa Ohtosen voitolle jopa kerrointa 1,50. Tämä on järisyttävä ylikerroin, kun vertaa kertoimia muihin ja miettii Ohtosen saavutuksia.

Hyödynnä Rizkin 100€ vedonlyöntibonus!


Rizk tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100%/100€ talletusbonuksen. Ensimmäinen tekemäsi talletus siis tuplataan ja pääset aloittamaan pelisi siis kaksi kertaa isommalla pelikassalla. Bonusta koskee vain 5 x kierrätysvaatimus, joka on yksi markkinan helpoimpia. Lue lisää Rizk arvostelustamme tai siirry pelaamaan!

Pelivalintamme:

Olli Ohtonen valitaan Vuoden valmentajaksi @1.50

Rizk - Lue arvostelu

1.50

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan