EM-kisat: Wales - Sveitsi

Julkaistu: 11.06.2021 09:54

EM-kisat: Wales - Sveitsi
EM-kisat | Wales - Sveitsi | 16:00 | 12.6.2021
EM-kisojen toinen päivä ja ensimmäinen ottelu. Kello 16:00 Bakussa starttaava matsi ei kuulu ehkä kisojen eniten odotettujen matsien joukkoon, mutta kyllähän täältäkin sitä betsattavaa löytyy. Peruskertoimien mukaan Sveitsi on tämän ottelun iso suosikki, mutta voisiko Wales jotenkin venyä taas viime kisojen kaltaisiin urotekoihin? Tuoksahtaa tasapelille?Kuuntele Vinkkicastin tuorein jakso, lähetyksessä pureksitaan Tanska – Suomi, Englanti – Kroatia sekä Ranska – Saksa otteluita.


Sveitsin peli sujuu


Sveitsin valmistavat ottelut menivät kutakuinkin mainiosti ja vuoden 2021 puolella joukkue on pelannut nyt viisi ottelua, joista viisi voittoa. 16 maalia viidessä pelissä, vastassa tosin ovat olleet Bulgaria, Liettua, Suomi, USA ja Liechtenstein. Sveitsin verkkoon on näissä tehty neljä maalia, Suomi vastasi näistä kahdesta. Jalkapallon EM-kisat voivat olla Sveitsille parhaassa tapauksessa iso askel eteenpäin.

Walesin saldona on vuoden 2021 puolella myös viisi matsia, näistä kaksi voittoa (Meksiko ja Tsekki) kaksi tappiota (Ranska ja Belgia) sekä viimeisin tulos tasapeli Albaniaa vastaan.

Joukkueet ovat tilastojen mukaan kohdanneet historian aikana seitsemän kertaa, mutta näistä vain kaksi viimeistä ovat tämän vuosituhannen puolella. Näissä 2010 Sveitsi oli parempi lukemin 4-1 ja vuoden 2011 lopussa Wales oli parempi lukemin 2-0.

Walesin upeat edelliset kisat nostivat riman todella korkealle, mutta onko Italian, Turkin ja Sveitsin lohko Walesille tällä kertaa liikaa? Niukkamaalinen ottelu, jonka Sveitsi voi viedä vaikkapa 0-1, ei 1-1 varmaan vääryys olisi sekään.Balesta sateentekijä?


Walesilla on riveissään yksi maailmanluokan pelaaja, mutta loukkaantumiset ovat varjostaneet pelaajan uraa viime vuosina. Pysyykö Bale koko kisat kasassa, samaa voi kysyä myös tästä ottelusta? Vastustaja saa kyllä tehokkaasti pimennettyä Walesin pari tuikkivaa tähteä, joten jos Balelle ei saada palloja parhaisiin tekopaikkoihin, taitaa Walesin saldo jäädä aika ohueksi.

Bale voi olla maalintekijä, mutta muitakin vaihtoehtoja on. Harry Wilson esiintyi treenimatseissa pirteästi ja on Balen ohella Walesin potentiaalinen maalintekijä, jos maalia ylipäänsä tulee.
Vahvat joukkueet vastakkain


Molempien joukkueiden riveissä ei ole hirveästi tähtistatuksen omaavia pelaajia ja nimenomaan joukkue on molempien jengien vahvuus. Walesilla on Bale ja Ramsey, Sveitsillä Shaqiri, Xhaka ja Seferovic.

Walesin kokoonpano voisi olla tämänlainen?

Ward – Davies, Rodon, Mepham – Norrington-Davies, Morrell, Ramsey – James, Wilson, Bale

Sveitsin kokoonpano voisi olla?
Sommer – Schär, Akanji, Elvedi – Rodriguez, Freuler, Xhaka, Mbabu – Shaqiri – Seferovic, Gavranovic

Tasapeli tulossa?


Vaikka kertoimet ovatkin tässä Sveitsille, ottelu tuoksahtaa tasapelille. Tässä vaiheessa turnausta se varmasti kelpaisi molemmille, mutta molemmille tulee eteen vielä Italia ja Turkki. Kumpikaan ei halua ottelua hävitä ja molemmat haluavat voittaa. Napataan kupongille tasurihaku.

Pelivalintamme:

Ottelu päättyy tasapeliin @3.05

LeoVegas - Lue arvostelu

3.05

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.05

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.05

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

3.03

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

3.00

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin bonus, talleta 25 € ja saat 75€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

3.00

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Petsku