NHL: Washington Capitals - Anaheim Ducks | Hyvävireiset vastakkain.

Julkaistu: 02.12.2018 13:52


NHL: Washington Capitals - Anaheim Ducks | Hyvävireiset vastakkain.
NHL | Washington Capitals - Anaheim Ducks | 22:00
Prime timessa on tarjolla varsin herkullista NHL-lätkää, kun Capitals isännöi Ducksia. Vastakkain on kaksi hyvässä lyönnissä olevaa nippua, joten odotusarvo on korkealla. Capitals on melko selvä suosikki vieraskiertueensa päättävää Ducksia vastaan, mutta ilmaiseksi se ei pinnoja tule nappaamaan.

Capitalsin alkukausi oli nihkeä, mutta viime ajat mestarijoukkue on ollut melkoisessa lennossa. Seitsemän perättäistä voittoa on vahva näyttö, joskaan vastus ei ole ollut aivan sieltä sarjan kovimmasta päästä. Viimeksi perjantaina kaatui Devils hattutempun iskeneen Nicklas Bäckströmin johdolla. Myös Braden Holtbyn parantunut vire maalilla on ollut iso tekijä Capsin voittoputken kannalta.

Ducks päättää otteluun vieraskiertueensa, joka on sujunut pääosin loistavasti. Kolmesta edellisestä ottelusta on tullut voitto ja kaava on ollut jokaisella kerralla varsin samanlainen. Peli ei ole aina ollut kaunista, mutta Ducks puolustaa erinomaisesti ja käyttää paikkansa tehokkaasti. Joukkue onkin löytänyt tavan voittaa heikommallakin esityksellä, mikä on kivikovassa sarjassa kriittistä.

Iso osa Ducksin menestyksestä kuuluu ykkösvahti John Gibsonille. Kassari on ollut aivan sarjan eliittiä koko alkukauden ja napsinut hyökkääjän toisensa perään rintataskuunsa. Alex Ovechkinilla ja kumppaneilla onkin tänään suuri haaste jenkkiveskarin ohittamisessa.

Otteluun on tarjolla aivan erinomaista pelattavaa nimenomaan maalimäärissä. Capitals on pöllytellyt verkkoja, mutta vastus ei ole ollut puolustuksellisesti tätä tasoa. Ducks on ikävä vastustaja, sillä se ei anna mitään ilmaiseksi. Kun kentällä on vielä kaksi hyvää maalivahtia, ottelun maaliodotus jää selvästi viiden ja puolen maalin rajan alapuolelle.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Alle 5.5 maalia @2.00

888sport - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.00

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.00

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.94

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.93

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.93

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.93

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan